Euroliga / Jasmin Repeša startao porazom u Euroligi, Simon blizu 'double-doublea' u pobjedi Efesa

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Ruski Khimki prokrstario je Kanarskim otocima. U Las Palmasu slavili su rezultatom 99:70

3.1.2019.
23:16
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Kruno Simon i njegov Anadolu Efes upisali su uvjerljivu pobjedu 92:77 u Turskoj protiv Bayerna u 16. kolu košarkaške Eurolige. Turska momčad prekinula je tako niz od dva poraza u najjačem europskom košarkaškom natjecanju.

Domaćine je predvodio sjajni srpski košarkaš Vasilije Micić koji je ubacio 20 poena uz pet asistencija, dok je Simon bio blizu double-doublea s devet poena i devet asistencija. Kod gostiju najbolji je bio Lučić s 14 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid bio je uvjerljiv protiv Maccabi Tel Aviva. Kod kuće su pobijedili rezultatom 91:79 Kraljevski klub do pobjede je predvodio centar Gustavo Ayon koji je u mrežicu Izraelaca ubacio 18 poena uz devet asistencija i tri asistencije. Kod Maccabija je najbolji bio Michael Roll s 23 poena.

Bivši hrvatski izbornik Jasmin Repeša u svom debiju na klupi crnogorskog velikana Budućnosti Voli iz Podgorice u Euroligi upisao je poraz 93:88 na gostovanju u Milanu. Repešu je rušio Mindaugas Kuzminskas s 19 poena, dok je kod Budućnosti najbolji bio Goga Bitadze sa 17 poena i sedam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ruski Khimki prokrstario je Kanarskim otocima. U Las Palmasu slavili su rezultatom 99:70, a najbolji je u njihovim redovima bio Dee Bost s 20 ubačenih poena (trica 4/6), dok je Charles Jenkins također bio jednako učinkovit s trice, no zabio je 18 poena. Kod Gran Canarije strijelce je predvodio Marcus Eriksson s 14 poena.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo