sjajna večer / Ivica Zubac odigrao još jednu sjajnu utakmicu: zabio 16 koševa i upisao svoj treći double double u NBA

Lou Williams je predvodio Lakerse sa 20 pogodaka, a kod Utaha najbolji je bio Gordon Hayward koji je utakmicu završio sa 24 koša

27.1.2017.
10:12
VOYO logo

Ivica Zubac je odigrao još jednu sjajnu utakmicu sinoć, u 26 minuta upisao je svoj treći double double u NBA i drugi drugu večer zaredom zabivši 16 koševa uz deset skokova i jednu asistenciju u porazu Los Angeles Lakersa od Utah Jazza od 88-96. 

Los Angeles  (16-34) se "zablokirao" u trećoj četvrtini i šest minuta nije postigao pogotka i na početku je zaostajao 14 koševa, ali je onda zabio osam koševa na koje Utah nije imao odgovora i smanjio razliku na 80-76 pet minuta prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Jordan Clarkson zabio deset od svojih 16 koševa u zadnjoj četvrtini, Jazz (30-18) je odgovorio za pobjedu na kraju.

Lou Williams je predvodio Lakerse sa 20 pogodaka, a kod Utaha najbolji je bio Gordon Hayward koji je utakmicu završio sa 24 koša. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oklahoma City Thunder je sa 109-98 pobijedio Dallas Maverickse, a Russell Westbrook iako nije upisao još jedan triple double obilježio je večer kao najučinkovitiji igrač utakmice sa 45 pogodaka kojima je dosao i osam skokova te tri asistencije i dvije ukradene lopte. Steven Adamas je dodao 15 koševa, a Victor Oladipo 17. 

Dallas je predvodio Harrison Barnes sa 31 pogotkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su ča tri igrača Phoenixa imali učinak od najmanje 20 koševa, Sunsi su sinoć doživjeli poraz, bolji od njih su sa 127-120 bili Denver Nuggets.  

Eric Bledsoe je zabio 28 koševa uz pet asistencija i četiri skoka, TJ Warren je ubacio 21, a Devin Booker 24. Dragan Bender nije igrao. Kod Nuggetsa najbolji su bili Nikola Jokić sa 29 i Danilo Gallinari sa 25 pogodaka.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo