ISTI KOŠ, ISTO ZAKUCAVANJE ALI DVA DESETLJEĆA KASNIJE: / Pogledajte kako je LeBron još jednom odao priznanje Kobeu Bryantu

Image
Foto: Screenshot

Jamesov potez oduševio je navijače Lakersa i američku javnost.

8.2.2020.
9:06
Screenshot
VOYO logo

Košarkaši LA Lakersa nisu uspjeli upisati pobjedu na svom parketu protiv Houston Rocketsa u noći s četvrtka na petak no navijači su ipak Staples Centar napustili zadovoljni. Prvenstveno zbog fantastičnog poteza LeBrona Jamesa. Naime, jedan od najboljih košarkaša današnjice kopirao je potez tragično preminulog Kobea Bryanta od prije 19 godina i tako mu još jednom odao priznanje. Košarkaš je video podijelio na Twitteru pa je jasno da je to bilo o čast legende Lakersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oproštajni govor

"Kobe je moj brat... spaja nas odlučnost da budemo veliki i pobjeđujemo. Zajedno sa suigračima želim nastaviti njegovo naslijeđe, ne samo ove godine, nego dok god igramo košarku, jer je to ono što bi želio Kobe Bryant", rekao je, inače, James u emotivnom govoru održanom prije dvoboja s Portlandom u Staples Centeru, prvoj utakmici Lakersa otkako je svijet šokirala vijest o pogibiji košarkaške legende i njegove 13-godišnje kćeri u padu helikoptera prošlu nedjelju.

James je govor započeo čitajući imena svih devet žrtava tragične nesreće, a potom je bacio papir s pripremljenim govorom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Varao bih vas kad bih čitao s ovog pa ću govoriti ravno iz srca. Ovo je slavlje 20 godina, krvi, znoja i suza, slomljenog tijela i ponovnog uspona - odlučnosti da bude najveći što može biti. Slavimo momka koji je došao ovdje sa 18 godina, umirovio se s 38 i postao vjerojatno najbolji otac kojeg smo vidjeli u posljednje tri godine", rekao je James u svom govoru u kojem je citirao i Bryantove riječi izrečene nakon što je odigrao posljednju utakmicu za Lakerse - "Mamba out".

"Nikad te nećemo zaboraviti. I dalje živiš, brate", zaključio je James i rasplakao cijelu dvoranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo