'CIJELA SOBA JE PUNA NOVCA' / Isplivale nove fotografije provoda NBA zvijezde: Prvo pištolj, a sada striptizete i dolari po podu

Image
Foto: Profimedia

Nove fotografije prikazuju Moranta sa ženom u tangama koja mu sjedi u krilu unutar salona, ​​a čitav pod prekriven je gotovinom

12.3.2023.
9:44
Profimedia
VOYO logo

Ja Morant (23) je u prve tri NBA sezone dvaputa bio All-Star, izabran je za Rookieja godine, a lani i za igrača koji je najviše napredovao. Ove sezone deveti je strijelac lige s prosjekom od 27.1 poena. Ipak, pozornost je u posljednje vrijeme privukao svojim ponašanjem.

Image
TREBA LI MU OVO? /

Ja Morant - superstar ili klošar i kriminalac? Kojim putem će krenuti jedna od najvećih NBA zvijezda?

Image
TREBA LI MU OVO? /

Ja Morant - superstar ili klošar i kriminalac? Kojim putem će krenuti jedna od najvećih NBA zvijezda?

Izvadio pištolj u izravnom prijenosu na Instagramu

Morant se prošloga vikenda zatekao u jednom noćnom klubu u kojem se dobro zabavljao. O tome kako mu je dobro odlučio je obavijestiti svoje fanove i uključio je prijenos uživo na Instagramu. Sve bi to bilo prihvatljivo da u jednom trenutku u kameru nije počeo pokazivati pištolj. Iako SAD ima potpuno liberalan pristup prema oružju i Ja nije napravio ništa ilegalno, taj postupak je zabrinjavajući. No, najveći problem je u tome što su Grizzliesi trenutačno na gostujućoj turneji, a snimka je nastala između utakmica u Denveru i Los Angelesu protiv Clippersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako se zaista radi o pištolju koji je u Morantovu vlasništvu, to znači da je igrač nosio oružje i u klupski avion, što je prema NBA pravilima najstrože zabranjeno. NBA je otvorio istragu i ako se utvrdi da je to bio slučaj, Moranta čeka najmanje 50 utakmica suspenzije, što bi značilo da je za njega završena ne samo ova sezona, nego i vjerojatno cijela kalendarska godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Striptizeta u krilu, a novac na podu

Nove fotografije koje je objavio New York Post prikazuju Moranta sa ženom u tangama koja mu sjedi u krilu unutar salona, ​​a čitav pod prekriven je gotovinom.

"Cijela soba je puna novca, bilo je doslovno sve puno. Trebale bi ti grablje da to pokupiš", rekao je član kluba koji je svjedočio Morantovoj zabavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Morant nije štedio na napojnicama za striptizete na koje je izdvojio najmanje 50.000 dolara tijekom dvije noći.

'Bio je izuzetno pun poštovanja'

Jedan od svjedoka rekao je da je Morant stigao u Shotgun Willie‘s s prijateljem i dva tjelohranitelja oko 1:30 ujutro, samo nekoliko sati nakon što su Grizzliesi pobijedili Rocketse u Houstonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U klub se iskrao odmah nakon što je timski avion sletio u Denver, a većinska vlasnica Shotgun Willie‘s kluba Deborah Dunafon potvrdila je da je bio stalna mušterija između 2. i 4. ožujka.

"Bio je izuzetno pun poštovanja i sladak i nije pio prilikom drugog posjeta. Imali smo nepoštene i odvratne igrače Nuggetsa i Broncosa koji su bacali djevojke u sobe. On nije bio takav" rekla je Dunafon za NY Post.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo