INDIANA PALA U DRAMATIČNOJ ZAVRŠNICI: / Irving u zadnjoj sekundi pokvario još jednu savršenu Bogdanovićevu večer

Image
Foto: AFP

Najbolji hrvatski košarkaš igra sezonu iz snova

30.3.2019.
8:14
AFP
VOYO logo

Hrvatski košarkaš BojanBogdanović nastavio je nizati odlične parije u najjačoj ligi na svijetu. U noći s petka na subotu njegova Indiana gostovala je kod Boston Celtica. U dramatičnoj završnici domaćini su uspjeli doći do pobjede košem Kyriea Irvinga u posljednjoj sekundi utakmice te je susret završio rezultatom 114:112.

Junak domaće momčadi bio je najučinkovitiji pojedinac susreta s 30 poena, pet asistenacija i dva skoka. Bogdanović je bio odmah iza njega s 27 poena, dvije asistencije i jednim skokom. Odlično ga je opet služio šut za tri poena te je pogodio četiri od sedam pokušaja. Iz igre je pogađao 8-13, a slobodna bacanja 7-9.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarićevih deset poena

Minutu i pol prije kraja utakmice, inače, ukrao je loptu Smartu i proslijedio Collinsu, a ovaj je bacio alley-oop za Younga i rezultat 112:112. Isti igrač imao je šut za vodstvo 12 sekundi prije kraja, ali je promašio i omogućio Irvingu da u posljednjem napadu zabije za pobjedu Celticsa.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

MINNEAPOLIS, MINNESOTA - NOVEMBER 16: Karl-Anthony Towns #32 and Dario Saric #36 of the Minnesota Timberwolves block a shot by CJ McCollum #3 of the Portland Trail Blazers during the fourth quarter of the game at Target Center on November 16, 2018 in Minneapolis, Minnesota. The Minnesota Timberwolves are debuting their City Jerseys honoring the late artist Prince. The Timberwolves defeated the Trail Blazers 112-96. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Hannah Foslien/Getty Images/AFP

Minessota Timberwolwes Darija Šarića upisala je pobjedu nakon produžetaka 131:130 protiv Golden Statea. Hrvatski košarkaš dao je deset koševa uz sedam skokova za 23 minute provedene na parketu. U ostalim susretima Portland je bio uspješniji od Atlante 118:98, Denver od Oklahome 115:105, Lakersi od Hornetsa 129:115 te Utah od Washingtona 128:124.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo