HRVATSKI DRAGULJ DOBIO SJAJNOG SUIGRAČA: / Boston Celticsi potvrdili dovođenje velikog pojačanja

Image
Foto: AFP

Najtrofejniji klub u američkoj profesionalnoj košarkaškoj ligi Boston objavio je kako je kompletirao dovođenje All-Star krilnog igrača Gordona Haywarda (27).

15.7.2017.
13:14
AFP
VOYO logo

Hayward je svih dosadašnjih sedam sezona u NBA ligi proveo u Utah Jazzu, no početkom ovoga mjeseca objavio je kako postaje slobodan igrač te se očekivalo kako će doći u Boston kod svog trenera iz sveučilišnih dana Brada Stevensa, a to se na kraju i dogodilo.

Najbolje brojke u karijeri

Iako Celticsi nisu objavili financijske detalje ugovora, američki mediji navode kako je Hayward dobio maksimalnih 128 milijuna dolara za četiri sezone. U prilog tomu idu i transakcije koje je klub iz Bostona provodio posljednjih dana, odnosno zamjena kojom su Averyja Bradleyja poslali u Detroit Pistonse te odlazak Kellyja Olynyka u Miami Heat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hayward je prošle sezone imao najbolje učinke u karijeri po broju poena (21,9) i skokova (5,4), a tomu je dodao i 3,5 asistencije uz jednu osvojenu loptu po utakmici. Hayward će u tako u novoj sezoni biti suigrač našem Anti Žižiću koji je prije dva tjedna potpisao za Celticse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo