Hrvatska moze slaviti, pogledajte u kakvu skupinu smrti je zapala Srbija

Izvucene su skupine Europskog kosarkaskog prvenstva 2015., koje ce se odrzati u zajednickoj organizaciji Francuske, Njemacke, Latvije i Hrvatske.

8.12.2014.
17:18
VOYO logo

Hrvatska je imala dosta srece, pocetak Eurobasketa 2015. u zagrebackoj Areni bit ce samo zagrijavanje za nase kosarkase. Suparnici u prvom krugu ne bi smjeli zadati glavobolju Hrvatskoj.

Kao domacini, nasi kosarkasi su imali pravo izabrati jednog 'partnera', odnosno suparnika kojeg zele u skupini. Hrvatska je izabrala Sloveniju, dok su Francuzi kao domacini birali Fince, Njemacka se odlucila za Tursku, a Latvija za susjede Estonce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ples kuglica je u skupinu B spojio 'skupinu smrti', gdje ce zaigrati pet vise nego dobrih reprezentacija plus liliputanac - Island. Vjerojatno su njemacki kosarkasi pozalili sto su izabrali Turke, bit ce jako tesko se plasirati medu cetiri najbolja koja ide u drugi krug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, Hrvatska moze slaviti jer ce sigurno velik broj slovenskih i makedonskih navijaca stici u Zagreb, a u grotlu 15.000 navijaca na Lanistu i jace reprezentacije od drustva iz skupine C bi morale drhtati.

SKUPINA A: Francuska, Finska, Bosna i Hercegovina, Poljska, Izrael, Rusija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SKUPINA B: Spanjolska, Srbija, Turska, Italija, Njemacka, Island

SKUPINA C: HRVATSKA, Slovenija, Grcka, Makedonija, Gruzija Nizozemska,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SKUPINA D: Litva, Ukrajina, Latvija, Belgija, Ceska i Estonija

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo