HRVATSKA JE 35 MINUTA BILA SJAJNA: / A onda je prof. Spanoulis sjeo za katedru...

Image

"Protiv Grčke smo imali 35 minuta sjajne defanzivne energije, Hrvatska je briljirala, kontrolirala utakmicu.

7.9.2015.
8:00
VOYO logo

Šteta, u dva, tri navrata kad smo otišli na deset razlike, imali smo ishitrene završnice. Nismo prelomili utakmicu kad smo mogli, a Grci su se stalno i uporno vraćali.

Vassilis Spanoulis još je jednom pokazao koliko je fenomenalan igrač, imao ključnu ulogu, zabio tricu, pa tri slobodna bacanja, pa asistirao. To vam je tako, kad je trebalo, u zadnjih pet minuta, za katedru je sjeo profesor Spanoulis i odlučio utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sviđa mi se ideja s dva 'playa', Ukić je bio sjajan

Nama je u napadu nedostajala dodatna kvaliteta, a znamo kojih igrača nije bilo na ovoj utakmici, nedostajao je Bojan Bogdanović, Marko Tomas opet je prosjedio na klupi. Dobro je rješenje bilo što smo igrali s dva playa, Ukićem i Draperom. Ukić je bio agresivan, odigrao je sjajnu utakmicu.

Mogu primjetiti kako je šteta što Dario Šarić više ne kreira u napadu s pozicije "četvorke", na sličan način igraju Srbi s Nemanjom Bjelicom. Dario to može, odličan je kreator, zašto se to ne koristi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne možemo kriviti Hezonju

Na kraju, u završnici, ne možemo kriviti Hezonju, to su bila dva izrađena šuta, ne zamjeram mu.

Igračima treba čestitati, odigrali su odličnu utakmicu, mogu biti ponosni što su pokazali na terenu. Ovaj poraz ne bi trebao utjecati na igre Hrvatske u nastavku, trebali bismo dobiti sve utakmice do kraja protiv momčadi koje nisu na našoj kvalitativnoj razini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A za prvo mjesto u skupini, možda na kraju uđemo u krug, dobili smo Sloveniju sedam razlike, protiv Grčke izgubili s -2. No, vrlo vjerojatno, ova je utakmica odlučivala o 'jedinici' u skupini, to je bilo dodatno opterećenje našim igračima.

Francuska je 'zabranjeno štivo'

Ipak, negativna strana cijele priče je to što smo realno, u nekim budućim križanjima u osmini finala i četvrtfinalu propustili dobiti možda lakšeg suparnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što se trenutačno čini kao "zabranjeno štivo" je Francuska u Francuskoj, pred 27 tisuća domaćih navijča, to mi se čini kao najgora moguća opcija.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo