HRVATI ZA ZABORAV, LILLARD ZA PAMĆENJE: / Sjajna predstava zvijezde Blazersa

Image
Foto: AFP, DOUG PENSINGER
16.1.2016.
11:31
AFP, DOUG PENSINGER
VOYO logo

Netsi su devet minuta prije kraja bili u prednosti od 90:86, ali tada je stvar u svoje ruke uzeo najbolji igrač Blazersa Damian Lillard i serijom dalekometnih pogodaka "prelomio" dvoboj u korist svoje momčadi. Lillard je utakmicu završio sa 33 koša i 10 asistencija, dok je kod Netsa najbolji bio Brook Lopez sa 25 ubačaja. Oba sastava su izvan pozicija koje vode u doigravanje, Portland je s omjerom 18:24 deveti u Zapadnoj konferenciji, dok je Brooklyn sa 11-29 pretposljednji, 14. na Istoku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva koša Rudeža

I drugi hrvatski košarkaš koji je nastupio u petak na NBA parketima, Damjan Rudež nije imao razloga za zadovoljstvo, njegovi Minnesota Timberwolvesi upisali su visok 93-113 poraz na gostovanju kod vodeće momčadi svoje skupine Nortwest Oklahoma City Thundera. Rudež je dobio samo 2:11 minuta i za to vrijeme postigao dva koša (šut za dva 1-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica u Chesapeake Energy Areni bila je jednosmjerna od samoga početka, domaći su u jednom trenutku imali i 26 koševa prednosti, a novim "triple-double" učinkom istaknuo se Russell Westbrook sa 12 koševa, 11 skokova i 10 asistencija. Kevin Durant je također bio svestran sa 21 ubačajem, 6 skokova i 7 asistencija kod pobjednika, dok je Andrew Wiggins sa 25 pogodaka predvodio Wolvese.

S omjerom 29-12 Oklahoma City se nalazi na trećem mjestu Zapada, dok je MInnesota sa 12-29 pretposljednja, 14. u svojoj konferenciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cavsi razbili Rocketse

Prošlogodišnji finalisti Cleveland Cavaliersi oporavili su se od nesretnog poraza kod San Antonio Spursa (95:99) u četvrtak sigurnom 91:77 pobjedom kod Houston Rocketsa dan kasnije. Domaća momčad odigrala je katastrofalno u napadu, u prve tri četvrtine ubacila je tek 51 poen, a susret je završila sa samo 35 posto šuta iz igre.

Image
LUD, ZBUNJEN, NORMALAN: /

Pogledajte smiješnu situaciju koja je sve oduševila

Image
LUD, ZBUNJEN, NORMALAN: /

Pogledajte smiješnu situaciju koja je sve oduševila

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cavsi su to iskoristili, te su početkom četvrte četvrtine imali i najveću prednost od 21 razlike (76-55) i mirno priveli dvoboj kraju. Kyrie Irving sa 23 i LeBron James sa 19 poena bili su najbolji kod Cavsa, dok se Dwight Howard sa 14 koševa i 11 skokova istaknuo kod Rocketsa.

S omjerom 28-10 Cleveland je uvjerljivo vodeći na Istoku, dok je Houston sa 21-20 sedma momčad Zapada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraz Bullsa, ozljeda Noaha

Derbi večeri igrao se u Chicagu gdje su Dallas Mavericksi svladali domaće Bullse sa 83:77. Veteran Dirk Nowitzki predvodio je goste sa 21 košem, Deron Williams je dodao 18, dok Bullsima nisu bili dovoljni Derick Rose sa 18 i Pau Gasol sa 17 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izostao je učinak Jimmyja Butlera koji je večer nakon učinka karijere od 53 koša protiv Philadelphije ostao na samo četiri ubačaja. Više od poraza Bullse je zabrinula nova ozljeda Joakima Noaha kojemu je iskočilo rame u prvoj utakmici po povratku na teren nakon mjesec dana izbivanja.

Mavsi su stigli na omjer 23-18, te drže peto mjesto na Zapadu, dok su Bullsi sa 23-16 treći na Istoku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Triple double Whitesidea

Nesvakidašnji "triple-double" učinak ostvario je centar Miami Heata Hassan Whiteside u 98:95 gostujućoj pobjedi protiv Denver Nuggetsa. On je ubacio 19 koševa, sakupio 17 skokova, te podijelio čak 11 blokada domaćim igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom pobjedom Miami je stigao na omjer 23-17 i izjednačio se s Atlanta Hawksima na vrhu skupine Southwest. Miamiju je pomogao i poraz Hawksa na gostovanju kod Milwaukee Bucksa koji su slavili sa 108-101 nakon produžetka, a u toj utakmici odličan je bio grčki reprezentativac Giannis Antetokounmpo sa 28 poena i 16 skokova.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo