HOUSTON PREŽIVIO MONSTRUOZNU NOĆ ZVIJEZDE WARRIORSA: / Durant poput Jordana i LeBrona, no slavili su Harden i Rocketsi

Image
Foto: AFP

Houston je smanjio na 1-2 u polufinalnoj seriji Zapadne konferencije NBA lige

5.5.2019.
8:20
AFP
VOYO logo

Eric Gordon (sedam trica, 30 poena) je odigrao najbolju utakmicu karijere u doigravanjima, a James Harden (41 koš, devet skokova, šest asistencija) vukao cijelu utakmicu pa tako i u njenom završetku za pobjedu Houston Rocketsa protiv Golden State Warriorsa u trećoj utakmici polufinalne serije Zapadne konferencije NBA lige. Konačnih 126-121 ostvarenih u produžetku ogleda znače i da je Houston smanjio zaostatak na 1-2 u seriji koja se igra na četiri pobjede.

Durant opet moćan

Usput su Rocketsi preživjeli novu monstruoznu partiju Kevina Duranta kojom se priključio odabranom društvu kao jedan od rijetkih koji su kroz doigravanje u istoj sezoni triput ubacili 45 ili više poena. Njegov niz provlači se kroz utakmice protiv Los Angeles Clippersa (45 i 50 koševa) te na ovu u kojoj je ubacio 46 pa je stavio svoje ime u istu rečenicu u kojoj su LeBron James, Allen Iverson, Michael Jordan, Jerry West i Elgin Baylor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Curry nije uspio

Ipak, bio je Durant jedini iz redova branitelja naslova koji je prebacio 20 poena, a tako se do pobjede nije moglo. Posebice i nakon što je Stephen Curry (17) u produžetku ogleda dvaput promašio polaganje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo