NBA noć / Hornetsi fantastičnom tricaškom predstavom srušili rekord, Bogdanović jako loš u porazu Utaha

Image
Foto: AP Images

Charlotte Hornetsi su srušili Indiana Pacerse sa 158-126, a Hornetsi su postavili rekord s najviše poena jedne momčadi ove sezone, zahvaljujući i 24 pogođene trice.

27.1.2022.
12:00
AP Images
VOYO logo

Bojan Bogdanović i njegovi Utah Jazz poraženi su kod kuće od Phoenix Sunsa (97-105), dok su Ivica Zubac i Los Angeles Clippersi slavili 111-102 protiv Orlando Magica.

Bogdanović nije imao dobru večer, hrvatski reprezentativac imao je šut 3-13 iz igre i susret je završio sa sedam poena, tri skoka i tri izgubljene lopte. Jazzeri su bili bez Donovana Mitchella i Rudyja Goberta, a predvodio ih je Clarkson (26) u trećem uzastopnom porazu. Phoenix je najbolja momčad lige, a sinoć su imali raspoložene Devina Bookera, koji je ubacio 43 poena uz 12 skokova, te Chrisa Paula (21).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Velika tragedija /

Tužna obljetnica: Prošlo je dvije godine od nesreće u kojoj su Kobe i Gigi Bryant izgubili živote

Image
Velika tragedija /

Tužna obljetnica: Prošlo je dvije godine od nesreće u kojoj su Kobe i Gigi Bryant izgubili živote

Zubac solidan u pobjedi Clippersa

LA Clippersi su vezali dvije pobjede svladavši u gostima Orlando Magic, a Zubac je imao osam koševa i sedam skokova. Clippersi su imali u ujednačen napad na čelu s Amirom Coffeyem (19), dok je kod Magica najbolji boi Franz Wagner s 21 košem i devet asistencija.

Cleveland Cavaliersi su upisali osmu pobjedu u devet utakmica i to nad braniteljima naslova Bucksima (115-99),  koji ih je podigao na treće mjesto u Istočnoj konferenciji. Bucksima nije pomogao niti učinak od 26 poena i 9 skokova, Giannisa Antetokounmpa, koji se vratio nakon izostanka jedne utakmice, a Cavse je predvodio veteran Kevin Love, postigavši 25 ​​poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miami Heat (31-17) je pobijedio New York Knickse sa 110-96, zadržavši vodstvo u ovoj Istočnoj konferenciji ispred Chicago Bullsa (30-17), koji su slavili kod kuće,protiv Toronto Raptors 111-105. Miamiju su pobjedu donijeli Duncan Robinson (25), Jimmy Butler (22) i Tylera Herro (21). 

Jokić vodio Denver do pobjede

Brooklyn Netsi su bez svoje tri zvijezde – Harden i Durant su ozlijeđeni, a Irving ne može igrati kod kuće, na svom parketu izgubili protiv Denver Nuggetsa, koje je predvodio aktualni MVP Nikola Jokić (26 poena, 10 skokova, 8 poena). Ovim trećim porazom zaredom Netsi su pali na četvrto mjesto u konferenciji (29-19).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Charlotte Hornetsi su srušili Indiana Pacerse sa 158-126, a Hornetsi su postavili rekord s najviše poena jedne momčadi ove sezone, zahvaljujući i 24 pogođene trice. Kelly Oubre je dao 10 trica, postigavši ​​ukupno 39 poena, što mu je bio rekord karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo