'Partizan mi je najdraži! Naši su nas davno izdali'

Mladi košarkaši vratili su se iz Litve sa Svjetskog prvenstva do 17 godina s brončanom medaljom oko vrata. Najbolji Hrvat bio je Mario Hezonja.

9.7.2012.
19:12
VOYO logo

"Zadovoljan sam broncom, ali mislim da smo mogli u finalu dosta stvari napraviti. Da nas Australci nisu iznenadili, svašta bi bilo u finalu, bilo bi čudesa, sigurno", istaknuo je Hezonja.

U finalu su Amerikanci s 95:62 razbili Australce, a naš dragulj Hezonja žali što Hrvatska nije došla do finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao mi je što nisam igrao protiv Amerikanaca."

Na put do finala s SAD-om stala je Australija, koju je do borbe za zlato odveo neuobičajeno dobar šuterski dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Do polufinala su imali 15 posto šuta. Mi smo se povukli i onda nam dođe Đerić i ubije nas sa sedam trica", kaže Hezonja, koji je već duže vrijeme na radaru europskih velikana. Njegov talent je teško ne zamijetiti, no on je još uvijek igrač Zagreba.

"Čitam hrvatske tračeve i onda naletim da Dule Vujošević želi Hezonju u Partizanu. Pa naletim na Barcelonu, a spominju se i Grčka, Turska, svašta nešto. Što se mene tiče, prvo idem u Dubrovnik na odmor, a za ostalo ćemo vidjeti i odlučiti što je najbolje u krugu obitelji", ističe Hezonja, koji smatra kako ne bi pogriješio kad bi odlučio karijeru nastaviti u Partizanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni su moja najdraža momčad, draža od Cibone i od svih ostalih. Oni navijači, to nema nitko na svijetu, to je luda kuća, kada oni dođu daješ 300 posto od sebe. A što se tiče igrača, po radu su najpoznatiji na Balkanu, a i šire", pohvalio je Hezonja Crno-bele, te dodao:

"Kod nas ima 200 izbornika u svakom kafiću, kako se kaže. Svi sa nekim vizijama, tako da problema može biti samo sa naše strane. Ja niti jednog Srbina ne znam da je nekakav divljak, to su sve odlični ljudi. Čak su bolji nego ovi naši", smatra mladi Dubrovčanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje bi li imao problema zbog odlaska u Beograd, poručio je:

"Vjerojatno bih, ali to me ne zanima, naši su nas davno izdali. Svi su nas otpisali, komentari razno razni, na to se ne treba obraćat pažnja, ali znate i sami kakve su priče. Nitko ništa ne zna, a svi misle da znaju. To je jednostavno, naša zemlja", zaključio je Hezonja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo