HEZONJA NAPOKON POKAZAO ŠTO SVE MOŽE: / Super Mario iskoristio minutažu, Šarićevi Wolvesi ponizili Spurse kao malo tko

Image
Foto: AFP

Mario Hezonja bio je najbolji strijelac New York Knicksa

29.11.2018.
9:00
AFP
VOYO logo

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja ponovno je bio član startne petorke NBA momčadi New York Knicksa, a za razliku od niza utakmica u kojima je napadački podbacio, u noći na četvrtak napokon je pokazao što može i zna.

Hezonja konačno raspoložen

Enes Kanter (17 poena, šest skokova) i Hezonja (17 koševa, pet uhvaćenih lopti, četiri osvojena) podijelili su 'titulu' najboljeg strijelca Knicksa, 16 je s klupe za pričuvne igrače dodao Damyean Dotson, no to je bilo otprilike to od napadačkog arsenala momčadi koja je gostovala kod Philadelphia 76ersa. Ne čudi stoga 117-91 poraz koji je stigao ponajviše zahvaljujući novoj nadahnutoj partiji Joela Embiida koji je dominirao pod obručima sa 26 ubačenih koševa, 14 uhvaćenih lopti i sedam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarić iskoristio minutažu

I dok Hezonja može biti zadovoljan svojim učinkom, ali ne i konačnim rezultatom, Dario Šarić može i s jednim i drugom. Otkako je hrvatski košarkaški reprezentativac Philadelphiju zamijenio Minnesota Timberwolvesima, njegova je nova momčad na omjeru 7-2, a u posljednjem slavlju zapažen je bio i on sam. Doduše nije dobio veliku minutažu, odigrao je manje od 17 minuta, ali je priliku Šarić ugrabio objema rukama te je u tom razdoblju postigao deset poena i imao šest skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je Šarić jedan od sedmorice igrača Wolvesa koji su pomogli da San Antonio Spursi pretrpe rezultatsku katastrofu izraženu s konačnih 128-89. I to nakon što su slavili u četrnaest od posljednjih petnaest međusobnih susreta, no vremena Tima Duncana, Manua Ginobilija i Tonyja Parkera sada su za Spurse tek krasna povijest. Kako je sve na parketu izgledalo dobro će dočarati i podatak da su Spursi u jednom trenutku bili na -48...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žižić nemoćan

Dragan Bender ponovno nije nastupio za Phoenix Sunse, dok je u novom porazu Cleveland Cavaliersa, sad od Oklahoma City Thundera, Ante Žižić za trinaest minuta ostao bez ubačaja (0-4). Uhvatio je pet lopti pod obručima iznad kojih je dominirao Russell Westbrook s 23 poena, 19 skokova i 15 asistencija. S ukupno 107. triple-doubleom karijere izjednačio se na ljestvici takvih ostvarenja sa Jasonom Kiddom na trećem mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA liga, rezultati:

Charlotte Hornets - Atlanta Hawks 108-94 Philadelphia 76ers - New York Knicks 117-91 Brooklyn Nets - Utah Jazz 91-101 Houston Rockets - Dallas Mavericks 108-128 Milwaukee Bucks - Chicago Bulls 116-113 Minnesota Timberwolves - San Antonio Spurs 128-89 New Orleans Pelicans - Washington Wizards 125-104 Oklahoma City Thunder - Cleveland Cavaliers 100-83 Portland Trail Blazers - Orlando Magic 115-112 LA Clippers - Phoenix Suns 115-99

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo