Težak udarac za sportsku megazvijezdu!

Prema pisanju izvora bliskom Los Angeles Lakersima, slavni košarkaški klub priprema priopćenje za javnost u kojem će objaviti da je za Kobea Bryanta sezona završena.

12.3.2014.
11:24
VOYO logo

Bryant neće krenuti s momčadi na mini turneju i posjete Oklahomi, te San Antoniju, jer će ostati u Los Angelesu na detaljnim pretragama koljena kod momčadskog liječnika Stevea Lombarda.

Podsjetimo, Bryantu je prije 11 mjeseca pukla Ahilova tetiva, a krajem prošle godine je ostvario svoj dugoočekivani povratak na parket. Međutim, isti je trajao svega šest utakmica, jer je zaradio ozljedu lijevog koljena, koje je potom morao podvrgnuti operaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za vrijeme All-Star vikenda prošloga mjeseca Bryant je otvoreno progovorio o svojoj frustraciji zbog sporosti kojom teče njegov oporavak, te se već tada dalo naslutiti da je njegova, ali i katastrofalna sezona Lakersa, blizu kraja.

//www.youtube.com/embed/89tx_BTKwwY

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ESPN-ov novinar Stephen A. Smith tvrdi da je načuo glasine iz Los Angelesa koje govore da je trener košarkaške momčadi LA Lakersa, Mike D'Antoni, već sada prošlost.

Lakersi su predzadnja momčad Zapadne konferencije, s mogućnošću da regularni dio sezone okončaju na posljednjem mjestu! Imaju identičan omjer pobjeda i poraza kao i posljednji Sacramento i Utah Jazz koji je samo mjesto iznad njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, razlog navodno nije ni tako loša pozicija Lakersa, koliko nadolazeće ljeto u kojem Lakersi namjeravaju znatno pojačati svoje redove.

- Vijest ne dolazi iz kluba, već od ljudi bliskih klubu. Navodno je D'Antoni već otpisan za iduću sezonu, jer s njime na klupi Lakersi nemaju nikakvih šansi privoliti Carmela Anthonyja da potpiše za njih. Uz njegov odlazak i prostor u salary capu, LA ima jako dobre šanse za dovođenje Anthonyja i još jednog odličnog igrača – veli Smith.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anthony je samo jedno od velikih imena koja na kraju ove sezone imaju priliku postati slobodni igrači. Istu će priliku imati i trenutno najbolji igrač današnjice – LeBron James.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo