[FOTO] PROCURILE POSLJEDNJE SLIKE BRYANTA PRIJE POGIBIJE: / Ono što je izgovorio ovom dječaku sada zvuči zastrašujuće

Dječak je zaustavio Kobeja i pitao ga može li se fotografirati s njim

30.1.2020.
14:55
Twitter

Vjerojatno nije mogao zamisliti niti u najgorim noćnim morama da će baš oni biti taj koji će posljednji snimiti Kobeja Bryanta prije tragične pogibije u helikopterskoj nesreći. Mladi, 13-godišnji Brady Smigiel prišao je Kobeju Bryantu i zamolio ga za fotografiju, samo večer prije nego što je Bryant smrtno stradao u nesreći u Calabasasu u Kaliforniji.

Bilo je to u kalifornijskoj dvorani Mamba Sports Academy gdje je Brady igrao turnir, a Bryant je vodio momčad svoje kćeri Gianne koja je poginula u nesreći s njim. Dječak je zaustavio Kobeja i pitao ga može li se fotografirati s njim, a u tom trenutku snimio je dvije, dosta mutne i loše, fotografije s njim, koje su, ispostavilo se, možda bile posljednje. Međutim, Kobe nije bio raspolžen za slikanje i druženje jer je ekipa njegove kćerke izgubila.

"Igrate li sutra na turniru? Da? Onda se tamo vidimo pa ćemo napraviti bolju fotografiju", rekao je Kobe dječaku, ali tu fotografiju, nažalost, nije dočekao.

No, Kobe nije raspoložen jer je momčad njegove kćerke izgubila. - Igrate li sutra na turniru? - upitao je Kobe Bryant, a dječak je odgovorio potvrdno.

Možda će te zanimati

TARAPANA /

Sudac se šokirao kad je vidio zadnji udarac raspojasanog Hrgovića: 'Aaaaa... To je to stari, dosta je, dosta'

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali