Euroliga / Fenerbahče uvjerljiv protiv Žalgirisa, Kruno Simon skroman u pobjedi Efesa

Image

Kruno SImon je upisao četiri poena, tri skoka, tri asistencije i dvije ukradene lopte u nešto više od 20 minuta na parketu

10.1.2019.
23:00
VOYO logo

Turski Anadolu Efes u čijim redovima igra hrvatski košarkaš Kruno Simon upisao je treću uzastopnu pobjedu u Euroligi. Turci su kod kuće svladali ruskog Khimkija 81:72.

Najbolji u redovima turske momčadi bio je Vasilije Micić sa 16 poena te osam asistencija, dok je naš Kruno SImon upisao četiri poena, tri skoka, tri asistencije i dvije ukradene lopte u nešto više od 20 minuta na parketu. Kod Rusa najbolji je bio Jordan Mickey s 14 poena i devet skokova. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedan turski klub - Fenerbahče - također je upiao domaću pobjedu. U Istanbulu je momčad Željka Obradovića svladala Žalgiris 78:61. Turke je predvodio Melih Mahmutoglu savršenim šutom 6/6, dok je jedini dvoznamenkasti u litavskoj momčadi bio Brandon Davies s 12 poena. Fener je vodeća momčad Eurolige s 16 pobjeda i dva poraza.

Anthony Randolph je predvodio Real Madrid do pobjede 94:78 protiv Olympiakosa u Španjolskoj. Amerikanac je zabio 16 poena, a kod grčke momčadi najbolji je bio Zach Leday s 15 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo