FANTASTIČNI BOGDANOVIĆ ZABIO GOTOVO TREĆINU KOŠEVA INDIANE: / Pacersi slavili u napetoj utakmici, Žižić iskoristio priliku

Image
Foto: Screenshot

Čak pet Hrvata odigralo je svoje minute u sinoćnjim susretima NBA lige

6.3.2018.
8:29
Screenshot
VOYO logo

Bojan Bogdanović bio je prvo ime susreta između Indiane i Milwaukee Bucksa u kojem su Pacersi izašli kao pobjednici rezultatom 92-89. Bogdanović je sjajnom igrom izjednačio učinak sezone od čak 29 koševa, a dodao je na to i četiri skoka, tri asistencije i dvije ukradene lopte. Bio je i vrlo miran u samoj završnici utakmice kada je pet sekundi prije kraja sigurno realizirao oba slobodna bacanja i postavio konačan rezultat, a iz igre je gađao 9/13 (za tricu 5/7).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Victor Oladipo zabio je 14 koševa za pobjedničku momčad, a kod gostiju je najbolji bio Eric Bledsoe sa 26 koševa, dok je Grk Antetokounmpo dodao 18.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cleveland Cavaliersi na svom su terenu pobijedili Detroit Pistonse sa 112-90, a prvi strijelac momčadi bio je Lebron James sa 31 košem. Larry Nance Jr. dodao je 22 koša, a značajniju minutažu dobio je Ante Žižić - odigrao je 16 minuta te ubacio šest koševa (3/3 iz igre) i dodao šest koševa. Dokazao je da bi mogao itekako biti koristan ukoliko mu se pruži prava prilika. Blake Griffin predvodio je Pistonse sa 25 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utah Jazz na svom je terenu bio bolji od Orlando Magica sa 94-80. Gobert je bio prvi strijelac pobjedničke momčadi sa 21 košem, a kod gostiju Vučević je ubacio 15 poena. Mario Hezonja odigrao je 20 minuta i ubacio 10 koševa te dodao tri skoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miami Heat je sa 125-103 pobijedio Phoenix Sunse, a prvi strijelac utakmice bio Devin Booker sa 31 košem, ali to nije bilo dovoljno za njegovu momčad da se spasi od poraza. Dragan Bender odigrao je 30 minuta, ubacio šest koševa te dodao dva skoka i šest asistencija. Miami je do pobjede vodio Whiteside sa 24 koša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A svoje minute u NBA ligi odigrao je i Ivica Zubac u dresu Lakersa koji su na svom terenu poraženi sa 108-103 od Portland Trailblazersa. Zubac je za 16 minuta ubacio sedam koševa i dodao četiri skoka, a najbolji igrač njegove momčadi bio je Randle s 21 košem. Portland je predvodio sjajni dvojac Lillard-McCollum sa 39, odnosno 22 koša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo