'Euforija nam ne treba, zato nam poraz i odgovara'

"Nama euforija ne treba. Znamo svi da javnost nije baš uz nas, da nas ne podržava puno i možda nam poraz i odgovara", rekao je nakon poraza od Srbije, hrvatski centar Ante Tomić.

10.8.2011.
22:04
VOYO logo

Dežurni kritičari spočitavaju Joki Vrankoviću da je on izmjenama izgubio finale protiv Srbije, ali hrvatski izbornik kaže da je želio u tako jakoj utakmici vidjeti na koga može računati u napetim završnicama na Europskom prvenstvu.

Vranković je pri plus 10 povukao iz igre Drapera i Simona i napad Hrvatske je jednostavno stao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osim što nisam htio da mi nositelji "uđu u crveno sa snagom", htio sam unutar momčadi razjasniti situaciju tko su ti koji mogu, te oni koji ne mogu završavati", rekao je Joke nakon poraza od Srbije 71:80.

Da je Hrvatska pobijedila Srbiju, u javnosti bi zacijelo došlo do svojevrsne euforije, a to se izborniku ne bi nimalo svidjelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjestan je toga i naš ponajbolji igrač na turniru Ante Tomić (protiv Srbije 13 koševa, 14 skokova).

"Nama euforija ne treba. Znamo svi da javnost nije baš uz nas, da nas ne podržava puno i možda nam poraz i odgovara", kaže hrvatski centar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je okončan prvi turnir reprezentacija zemalja nastalih raspadom SFRJ, hrvatski košarkaši i dalje ostaju u Sloveniji. Pripreme za EP, koji počinje 31. kolovoza, nastavljaju u Rogaškoj Slatini. Ondje će osluškivati hoće li, zbog velikih nereda u Engleskoj, londonski turnir (16.-21. kolovoza) biti otkazan.

Vezani članci:

arti-201108080089006 arti-201108070050006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo