Dario Šarić debitirao kod Jasmina Repeše

Hrvatski su košarkaški reprezentativci u Osijeku pobijedili Mađarsku 89:65 (47:32) ostvarivši treću pobjedu u trećem nastupu u C-skupini kvalifikacija za slovenski Eurobasket iduće godine.

24.8.2012.
22:50
VOYO logo

Od početka do kraja utakmice momčad Jasmina Repeše dominirala je u svim elementima košarkaške igre. Najveća vijest stoga je reprezentativni debi najboljega europskog juniora Darija Šarića: 18-godišnji krilni centar koji je prije pet dana doveo juniorsku hrvatsku reprezentaciju na krov Europe u Litvi u 30. je minuti utakmice ubacio svoje prve poene za seniorsku reprezentaciju zakucavši loptu u koš nakon što ju je sam oteo mađarskom igraču.

Utakmicu je zlatni hrvatski junior završio sa šest koševa, četiri skoka, dvije asistencije te po jednom osvojenom i izgubljenom loptom. Najbolji pojedinac na parketu u hrvatskim redovima bio je novi razigravač grčkog Panathinaikosa Roko Ukić s 18 poena uz izvrstan šut iz igre (7-9, trice 2-3), te tri skoka, tri asistencije, dvije osvojene i četiri izgubljene lopte. Sljedeću utakmicu hrvatski reprezentativci u ponedjeljak igraju na gostovanju kod Austrije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo