Miško Ražnatović / Ekskluzivno za RTL: Košarkaški 'super-agent' koji zastupa najbolje Hrvate, ali i nevjerojatnog Nikolu Jokića

Image
Foto: Profimedia

Ražnatović otkriva kako je Šarić skoro gotov s oporavkom od teške ozljede, ali da su šanse gotovo nikakve kako će se ove sezone vratiti košarci.

25.4.2022.
20:41
Profimedia
VOYO logo

Miško Ražnatović jedan je od najboljih košarkaških menadžera, a svakako se ističe kao prvo ime u regiji. On predstavlja neke od najboljih hrvatskih košarkaša, kao što su Dario Šarić i Ivica Zubac, ali i ponajboljeg igrača NBA lige Nikolu Jokića.

Srpski centar trenutno igra prvu rundu doigravanja s desetkovanim Denverom, kojem fale ključni igrači kao što su Jamal Murray i Michael Porter Jr. Jokić je prvi kandidat za osvajanje ovogodišnjeg MVP priznanja, što bi mu bila druga uzastopna titula. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jokiću 2023. ističe aktualni ugovor s Nuggetsima, po kojemu će zarađivati 32 milijuna dolara u narednoj NBA sezoni. Ipak, Jokić će već ovoga ljeta moći potpisati novi ugovor s franšizom u kojoj je odigrao svaku NBA utakmicu, a nakon novog ugovora će postati i najplaćeniji igrač lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema nekakve prevelike dileme, Denver je njegova druga kuća tako da će na ljeto on potpisati taj maksimalni ugovor u skladu s NBA pravilima. U ovom trenutku, budući da visina tih ugovora ovisi o veličini salary capa, onda će on u ovom trenutku vjerojatno biti najunosniji u povijesti ove igre da bi već sljedeće godine netko drugi preuzeo taj primat," rekao je Ražnatović ekskluzivno za RTL.

Zubac je ključni dio Clippersa, a Ražnatović je uvjeren kako bi Sunsi sa Šarićem osvojili NBA naslov

Hrvatski centar Ivica Zubac imao je svoju najbolju sezonu u NBA ligi. Bilježio je najviše poena, skokova i asistencija od kada je ušao u ligu, a za svoje LA Clipperse upisao je ove sezone 76 utakmica, od kojih je baš svaku krenuo u udarnoj petorci Clippersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je jedan dio tima, što oni kažu piece, bez kojeg se ne može. Ima vrlo stabilne brojeve, ima vrlo konkretnu ulogu, ne ide ispod nekog minimuma i ja osobno znam da su oni izuzetno zadovoljni s njim," komentira Ražnatović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, naš Dario Šarić nije proveo još ni jednu sekundu ove sezone na parketima NBA lige. Nažalost, krilni centar Hrvatske prošle je sezone ozljedio križne ligamente u desnom koljenu za vrijeme doigravanja.

Ražnatović otkriva kako je Šarić skoro gotov s oporavkom od teške ozljede, ali da su šanse gotovo nikakve kako će se ove sezone vratiti košarci. Razlog tome je što je Phoenix,  kao jedan od najvećih konkurenta za NBA naslov, u doigravanju i težak je povratak igrača tijekom tako intenzivnog dijela sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dario je gotovo spreman i vjerojatno bi mogao uskoro se vratiti, međutim, da se vratite na teren poslije tolike pauze u nekom finalu konferencije ili finalu NBA lige zaista nema nekog pretjeranog smisla, tako da najvjerojatnije da će Dario preskočiti ovu sezonu.  Ja iskreno vjerujem da se on nije ozlijedio da bi Phoenix Suns bili prvaci prošle godine i da bi Dario donio napokon taj prvi prsten u Beobasket agenciju."

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo