DONČIĆ DOKAZAO DA IZNIMNO CIJENI DRAŽENA: / Slovensko čudo od djeteta nakon uspjeha karijere razveselilo divnom gestom

Image
Foto: Screenshot Facebook

Mnogi su pohvalili prekrasnu gestu mladog Slovenca

22.5.2018.
12:16
Screenshot Facebook
VOYO logo

Košarkaši Reala iz Madrida osvojili su u nedjelju naslov europskih prvaka zahvaljujući pobjedi protiv branitelja naslova Fenerbahčea iz Istanbula u finalu završnog turnira Eurolige igranog u Beogradu.

ACO PETROVIĆ USPOREDIO DRAŽENA I DONČIĆA: ‘Često me to pitaju, po karakteru su jako slični, ali…’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za MVP-ja Final Foura Eurolige proglašen je 19-godišnji Luka Dončić koji je u finalu zabio 14 poena. Slovenac će na sljedećem NBA draftu, ukoliko ne povuče prijavu, sigurno biti među prva dva izbora. Česte su usporedbe mladog Slovenca i prerano preminulog Dražena Petrovića zbog sjajnih vještina i predstava na terenu koje su pokazivali od najranije dobi.

Kako cijeni Dražena, potvrdio je Dončić i poklonom koji je poslao u Muzejsko-memorijalni centar Dražen Petrović nakon uspjeha karijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Čestitamo ovim putem Realu iz Madrida na osvojenoj tituli prvaka Eurolige, a mladom Luki Dončiću na MVP titulama regularnog dijela i Final Foura u Beogradu. Također se zahvaljujemo mladom Slovencu što nam je poslao svoj potpisani dres koji će od sada biti izložen u našem muzeju uz dresove ostalih velikana svjetske košarke', napisali su na Facebook stranici muzeja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo