PROMJENE POD TORNJEM / Čavlović podnio ostavku, Cibona dobila novo vodstvo: 'Napravio sam to iz osobnih razloga i negativnih utjecaja na moju obitelj'

Image

U zagrebački klub vratili su se sponzori s kojima je žario i palio 80-ih godina prošlog stoljeća

11.10.2021.
12:56
VOYO logo

Dosadašnji direktor Košarkaškog kluba Cibona Domagoj Čavlović podnio je ostavku na tu dužnost "iz osobnih razloga" neposredno prije održavanja skupštine kluba u ponedjeljak, a umjesto njega je na to mjesto kao vršitelj dužnosti imenovan Mauro Lukić.

"Poštovani!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neposredno prije današnje Skupštine KK Cibona podnio sam ostavku iz osobnih razloga na mjesto direktora kluba koji su motivirani s jedne strane pat pozicijom u kojoj se nalazi klub u odnosu na pojedina tijela iznad samog kluba, a s druge strane iz razloga negativnih utjecaja na moju obitelj neprimjerenih pritisaka na mene kao direktora kluba. Ne želeći da taj pritisak utječe na kolege iz kluba, igrače, stručni stožer te na naše sadašnje i buduće partnere podnio sam ostavku želeći klubu ostvarenje svih zacrtanih ciljeva i puno sportskih uspjeha. Ujedno se zahvaljujem svim suradnicima s kojima sam sve ove godine zajednički proživljavao poneke neželjene trenutke, ali i puno lijepih trenutaka zbog kojih će Cibona ostati zauvijek u mom srcu", stoji između ostaloga u ostavci Domagoja Čavlovića.

Članovi skupštine

U ponedjeljak su se članovima skupštine Krešimiru Gunjači, članu Uprave Erste Banke, Danielu Peršiću iz KK Cibona i predsjedniku Mladenu Bušiću, imenovanjem pridružili Ivan Artuković, predsjednik Uprave Franck d.d. i Jasmin Jurkovac, direktor prodaje u tvrtki Badel 1862. dok je iz skupštine na osobni zahtjev otišao Vjekoslav Šafranić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za članove Nadzornog odbora imenovani su Ivan Idžojtić i Velimir Vuga, dok Upravni odbor čine Mauro Lukić, Saša Turkalj i Luka Krkoč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Neprimjereni vanjski pritisci'

"Zadovoljan sam provedbom novih imenovanja u tijela kluba koja vidim kao veliki poticaj za još uspješniji razvoj i napredak KK Cibona. Pridružili su nam se iskusni stručnjaci za koje sam uvjeren kako će znanjem i liderskim vještinama doprinijeti uspješnom djelovanju kluba. S druge strane, iako u potpunosti razumijem njegove osobne razloge, nisam nimalo sretan zbog ostavke direktora kluba. Unatoč nekim neprimjerenim vanjskim pritiscima i pojedinačnim prozivkama, mišljenja sam kako je direktor Čavlović bio glavno vezivno tkivo svih sastavnica kluba te kako je, u iznimno turbulentnih osam godina za klub ostvario puno bitnih doprinosa za KK Cibonu, kulminacija kojih se ponajbolje reflektira i na vrlo uspješan start nove natjecateljske sezone", izjavio je nakon skupštine predsjednik Cibone Mladen Bušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo