DOBRA PREDSTAVA BOGDANOVIĆA NIJE BILA DOVOLJNA ZA POBJEDU U BRLOGU GRIZZLIESA: / Celticsi stigli do desete pobjede u nizu

Image
Foto: Profimedia

Priča dana u NBA ligi su Boston Celticsi koji su i bez ozljeđenog Gordona Haywarda nastavili pobjeđivati. Njihov niz pobjeda sinoć je dosegnuo broj deset

16.11.2019.
9:04
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović i njegov Utah Jazz naletjeli su na gadnu prepreku u Memphisu, gdje su Grizzliesi uzeli minimalnu pobjedu 107:106.

Utakmica je bila napeta do samog kraja, a koš koji je naposlijetku donio pobjedu domačinima zabio je sjajni rookieJa Morant koji je utakmicu završio s 25 poena i osam asistencija uz samo dvije izgubljene lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Jazza je najbolji bio Donovan Mitchell s 29 poena, dok je Bogdanović stao na 20 poena uz tri zabijene trice. Pogledjte sažetak te utakmice OVDJE.

Image
[VIDEO] BESPLATAN RINGIŠPIL ZA LUKU DONČIĆA: /

Rookie ga poslao u Maribor po ćevape pa žestoko zakucao

Image
[VIDEO] BESPLATAN RINGIŠPIL ZA LUKU DONČIĆA: /

Rookie ga poslao u Maribor po ćevape pa žestoko zakucao

Zelena je boja NBA jeseni

No priča dana u NBA ligi su Boston Celticsi koji su i bez ozljeđenog Gordona Haywarda nastavili pobjeđivati. Njihov niz pobjeda sinoć je dosegnuo broj deset.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U gostima su slavili protiv Warriorsa 105:100, a prvi među jednakima u zelenoj momčadi bio je Jayson Tatum s 24 poena i osam skokova uz slab postotak šuta od samo 34 posto. Pogledajte sažetak te utakmice OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LeBron i Davis donijeli pobjedu Lakersima

Vodeća momčad Zapadne konferencije Los Angeles Lakersi pobrinuli su se da ostanu na svom tronu. Momčad u ljubičastom i zlatnom bila je sinoć bolja od momčadi u samo ljubičastom - Sacramento Kingsa.

No bila je utakmica do samog kraja kad je Harrison Barnes htio zabiti za poravnanje rezultata, no Anthony Davis svojom se blokadom pobrinuo da sve ostane samo na pokušaju. Lakersi su na kraju slavili 99:97.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LeBron James predvodio je Lakerse sa 29 poena i 11 asistencija, Anthony Davis dodao je 17 poena, pet skokova i četiri blokade, a Kentavious Caldwell-Pope 16 koševa. Buddy Hield s 21 poenom i osam skokova te Bogdan Bogdanović s 18 koševa i pet dodavanja bili su najbolji kod Kingsa. Pogledajte sažetak utakmice OVDJE.

U ostalim utakmicama NBA programa valja izdvojiti Hardenova 44 poena u pobjedi Houstona protiv Indiane 111:102. Bradley Beal istim je brojem poena "natočio" Minnesotu u visokoj pobjedi Washingtona 136.116.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oklahoma se nekako ishrvala u produžecima protiv Philadelphije 127:119 na krilima Chrisa Paula i Danila Galinarija, dok su Orlando i Charlotte upisali domaće pobjede protiv San Antonija odnosno Detroita.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Charlotte Hornets - Detroit Pistons 109:106 (Rozier, Monk 19p / Galloway 32p) Orlando Magic - San Antonio Spurs 111:109 (Fournier 26p / DeRozan 21p) Houston Rockets - Indiana Pacers 111:102 Minnesota Timberwolves - Washington Wizards 116:137 (Towns 36p, 10sk / Beal 44p, 10sk) Oklahoma City Thunder - Philadelphia 76ers 127:119 Golden State Warriors - Boston Celtics 100:105 LA Lakers - Sacramento Kings 99:97 Memphis Grizzlies - Utah Jazz 107:106

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo