BEZ DLAKE NA JEZIKU / Rađa dao eksplozivan intervju Srbima: 'Zaboli me više ku**c za rat. Za četnike i ustaše, za antivaksere...'

Image
Foto: PIXSELL

Nekoliko riječi posvetio je i košarkaškoj reprezentaciji bivše države i silasku s postolja

20.1.2022.
15:01
PIXSELL
VOYO logo

"Zaboli me više ku**c za rat. Za četnike i ustaše, za antivaksere i sve ljude ograničene pameti koji nam ne dopuštaju da živimo normalno."

Poručio je to u intervjuu za srpski Nedeljnik legendarni hrvatski košarkaš Dino Rađa, govoreći o ratu na ovim prostorima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OSTAVIO NEIZBRISIV TRAG /

Dino Rađa se emotivno oprostio od velikana splitske košarke: 'Ben ti život. Kakva smo mi ekipa bili...'

Image
OSTAVIO NEIZBRISIV TRAG /

Dino Rađa se emotivno oprostio od velikana splitske košarke: 'Ben ti život. Kakva smo mi ekipa bili...'

"Zaboli me tko je prvi počeo, tko je više pogriješio. Odbijam sudjelovati u tim pričama, koje su samo hrana za idiote koji nemaju druge sreće nego da se mrze. Da mi je vidjeti da puste ljude da normalno žive. Sjećam se kao da je bilo jučer, sedamdesetih godina je malo dražih gostiju bilo od Nijemaca. Ej, Nijemci s kojima smo ratovali 25 godina ranije, bili su nam dragi gosti, a danas, 30 godina od rata ljudi i dalje hrane svoje duše tim pričama", dodao je te poručio da je vrijeme za pomirbu.

Ne želi više o tome govoriti

"Biramo da živimo kao psi, a ne kao ljudi. I to me ubija. Zato neću više govoriti o tome", naglasio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko riječi posvetio je i košarkaškoj reprezentaciji bivše države.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvjeren sam, da se Jugoslavija nije raspala, da bi bila vječni prvak Europe. Znači od 1989. do 2225. godine nam ne bi nitko prismrdio. Utakmica s Dream Teamom iz 1992., hm, mislim da bismo to izgubili. Mi smo u toj utakmici bili tanki za još petoricu-šestoricu igrača koji bi se mogli isprsiti i suprotstaviti, ali mislim da ni svi zajedno kao Jugoslavija ne bismo dobili taj tim. A sve ostale američke timove poslije, mislim da bi bilo na jednu loptu i da bi često odlazila na našu stranu", kazao je te se osvrnuo i na neslavni silazak s postolja na Eurobasketu 1995. Srbija je tada slavila zlato, dok je Hrvatska bila treća.

"Taj silazak s postolja 1995. bio je jedna velika glupost, jedan nesportski potez koji iz ove perspektive ne bih ponovio…", poručio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Zavrti kolo besplatnih vrtnji na Arena casinu i preuzmi svoj poklon!

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo