OSTAVIO NEIZBRISIV TRAG / Dino Rađa se emotivno oprostio od velikana splitske košarke: 'Ben ti život. Kakva smo mi ekipa bili...'

Image
Foto: Dino Rađa/Facebook

Bajrović je igrao za Jugoplastiku od 1952. do 1963. godine

2.1.2022.
15:25
Dino Rađa/Facebook
VOYO logo

Od teške bolesti u Splitu je u 85. godini umro sportski djelatnik Vinko Bajrović Capo. Njegovu smrt su potvrdili u splitskom SDP-u.

Image
LEGENDA JUGOPLASTIKE /

Od teške bolesti preminuo velikan hrvatske košarke Vinko Bajrović Capo

Image
LEGENDA JUGOPLASTIKE /

Od teške bolesti preminuo velikan hrvatske košarke Vinko Bajrović Capo

Bajrović je igrao za KK Jugoplastika od 1952. do 1963. godine, bavio se rukometom i nogometom, predavao je u školi matematiku, a učenike je i pripremao za maturu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U košarkaskoj reprezentaciji Jugoslavije je bio tehniko, te dopredsjednik skupštine Hajduka. Bio je savjetnik u Zavodu za unaprjeđivanje školstva, autor je čak 33 knjige, te dobitnik je tri nagrade za životno djelo.

Slavni hrvatski košarkaš Dino Rađa na Facebooku se emotivno oprostio od svojeg prijatelja i osobe koja je ostavila jako dubok trag u splitskoj košarci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"'Ben ti zivot. Kakva smo mi ekipa bili i koliko smo se lijepo za**bavali. Ova slika najbolje govori kako nam je bilo. Dvojica su otišli prerano a danas in se pridružio i Capo. Moj stari prijatelj. I za razliku od Mosora i Gorana ne pada mi teško. Moj Ceps je živio kao bog. Radio je ono što je najviše volio u životu. Bavio se košarkom, matematikom i imao je Miru. Tri ljubavi s kojima je bio okružen sigurno 70 godina. Nauživao se putovanja, druženja,za**bancije. Radio je s klubom, reprezentacijom, djevom. Guštao je. Ja to znam i zato njegovu smrt treba gledat kroz prizmu sretnog života kojeg je imao. Sve nas čeka isto i dabogda svi mi imali zivot kakav je imao Capo i otišli bez puno patnje u njegovim godinama. I sad moran priznat da smo ovoga zubaca kupili jer taj dan nismo uhvatili ništa. Isto je bio dobar na gradele. Mirno more Ceps", napisao je Rađa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo