DENVER POKVARIO LEBRONOVU NOĆ: / Kralj James debitirao za Lakerse i počeo oduševljavati potezima

Image
Foto: AFP

LeBron James odigrao je svoju prvu utakmicu za Los Angeles Lakerse

1.10.2018.
8:22
AFP
VOYO logo

Natrljao je ruke kredom, bacio prah u zrak i ispustio glasni 'yes' oduševljenim navijačima u prvom redu i time otvorio novo poglavlje svoje karijere i novu stranicu u povijesti kluba. LeBron James debitirao je za Los Angeles Lakerse u noći na ponedjeljak u ogledu protiv Denver Nuggetsa koji će mu, pokazat će se nešto kasnije, i pokvariti debi.

Slavili su Nuggetsi 124-107 protiv novih lica Lakersa predvođenih najvećom zvijezdom koja je četverogodišnju suradnju s klubom dogovorila za 153.3 milijuna američkih dolara. Debitirao je James u dvorani u kojoj je Magic Johnson odigrao prvu službenu utakmicu za Lakerse, u San Diegu, ali odigrao tek 15 minuta što mu je bilo dovoljno za devet poena i po tri skoka i asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potrebno je unaprijediti sve

S centarske pozicije JaVale McGee postigao je 17 koševa i imao sedam uhvaćenih lopti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juancho Hernangomez s 19 i Jamal Murray s 18 predvodili su sedmoricu igrača Denvera koji su ubacili dvoznamenkasti broj poena.

Nakon poraza je James pričao kakav je osjećaj igranja u novom dresu, dodao je da sretan što je ponovno na parketu, ali i naglasio da njegova nova momčad želi li biti konkurentna mora 'unaprijediti baš sve' u svojoj igri...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA liga, predsezona, rezultati:

San Antonio Spurs - Miami Heat 104-100 Boston Celtics - Charlotte Hornets 115-112 Chicago Bulls - New Orleans Pelicans 128-116 LA Clippers - Sydney Kings 110-91 LA Lakers - Denver Nuggets 107-124

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo