prekipjelo mu / Dario Šarić pukao zbog pitanja upornog novinara: 'Neću više razgovarati!'

Iako je Šarić objektivno odigrao jednu od slabijih utakmica u svojoj karijeri, novinarsko navaljivanje da objasni uzroke takvog performansa diglo je živac Šariću

11.9.2017.
9:37
VOYO logo

Hrvatski košarkaški reprezentativac Dario Šarić bio je vidno utučen sinoć nakon poraza Hrvatske od Turske u osmini finala Eurobasketa.

Iako je Šarić objektivno odigrao jednu od slabijih utakmica u svojoj karijeri, novinarsko navaljivanje da objasni uzroke takvog performansa diglo mu je živac  . 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam komentara, očito nemamo tu kvalitetu. Stvorila se priča kako mi nešto možemo, ali očito ništa ne možemo", započeo je razgovor s novinarima Šarić.

"Očigledno je da se niti jedan igrač nije razigrao osim Bojana. Bojan uvijek igra dobro, a očito niti jedan drugi igrač nije uhvatio formu. Da nam se barem ovo dogodilo u grupi, ali dogodilo se ovdje i opet idemo kući u osmini finala. Kad dođe ta playoff utakmica, kad se lomi, mi uvijek podbacimo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarić je u cijelom toku utakmice skupio tek dva skoka, a kad su ga novinari zatražili objašnjenje, on je pukao.

"Ne znam što da kažem na to, ne znam uopće čemu to pitanje. Ja sam dao sve od sebe, borio sam se i nekad se lopta jednostavno odbije, nekad se ne odbije. Nije prvi put da nam se to dogodilo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'A kako vam se to dogodilo u Riju protiv Srbije?', uporan je bio novinar. 

"Neću više razgovarati", prekinuo ga je Šarić i ljutito odjurio u svlačionicu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo