DARIO ŠARIĆ POTVRDIO DA JE U FORMI, HRVAT ODLIČAN PROTIV INDIANE: / Jokić i Dončić oduševili u međusobnom dvoboju

Image

U snježnim planinama Colorada Slovenac i Srbin upisali su odlične nastupe u međusobnom dvoboju.

14.3.2021.
8:57
VOYO logo

Drugoplasirana momčad NBA Zapada Phoenix Sunsi prekinuli su sinoć svoj pobjednički niz u utakmici protiv Indiane. Momčad iz Indanapolisa slavila je 122:111, a Dario Šarić odigrao je odličnu utakmicu za Sunse.

Hrvatski reprezentativac ušao je s klupe i dobio 26 minuta na parketu, u kojima je bio vrlo učinkovit. Zabio je 17 poena, uz to i tri trice, a uhvatio je i pet skokova te jednom asistirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, kod Indiane je najzaslužniji za pobjedu bio Malclom Brogdon koji je zabio 25 poena, a lijep doprinos dali su i Sabonis i McDermott, obojica sa po 22 poena. Kod Sunsa je najviše zabio Devin Booker koji je utakmicu završio s 20 poena. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jokić bolji od Dončića, Dallas od Denvera

U snježnim planinama Colorada Slovenac i Srbin upisali su odlične nastupe u međusobnom dvoboju. Dallas je u gostima kod Denvera slavio 116:103, a najzaslužniji za tu pobjedu bio je Luka Dončić koji je zabio 21 poen, podijelio 12 asistencija i uhvatio pet skokova.

Kod Denvera je odličnu utakmicu odigrao Nikola Jokić. Srpskom centru nedostajao je jedan skok za triple-double učinak. Utakmicu je završio s 26 poena, 11 asistencija te 9 skokova. Sažetak ove utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Triple-double groznica

Vrijedi izdvojiti da je sinoć pao i veliki NBA rekord. Naime, čak petorica igrača upisala su triple-doubleove u istoj večeri. Giannis Antetokounmpo i Russell Westbrook napravili su to na istoj utakmici, Julius Randle uspio je to u pobjedi Knicksa protiv Oklahome.

Također, dvoznamenkasti u tri statističke kategorije bili su Sabonis i Harden u pobjedama svojih momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA rezultati 13.3.

Phoenix Suns - Indiana Pacers 111:122 (Dario Šarić je odigrao 26 minuta za Phenix, upisao je 17 koševa, pet skokova i jednu asistenciju) Denver Nuggets - Dallas Mavericks 103: 116 Atlanta Hawks - Sacramento Kings 121:106 Minnesota Timberwolves- Portland Trail Blazers 121:125 Brooklyn Nets- Detroit Pistons 100:95 Charlotte Hornets- Toronto Raptors 114:104 Washington Wizards - Milwaukee Bucks 119:125 Oklahoma City Thunder- New York Knicks 97:119

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo