DARIO ŠARIĆ I PHOENIX SUNSI SIJU STRAH ZAPADNOM KONFERENCIJOM: / U dramatičnoj završnici srušili i Hornetse

Image
Image

Bila je to tijesna utakmica, a na kraju je presudila hladnokrvnost Chrisa Paula i Devina Bookera s linije slobodnih bacanja

29.3.2021.
8:28
VOYO logo

Phoenix Sunse na vrhu Zapadne konferencije mnogi su uspoređivali s medvjedom na vrhu jelke. Nitko ne zna kako su tamo stigli, ali znaju da bi uskoro trebali izgubiti ravnotežu i pasti gdje im je mjesto.

No ne događa se taj pad, bar ne još. Sunsi su u sinoćnjoj utakmici upisali novu pobjedu, 31. ove sezone. Pali su Charlotte Hornetsi u produžetku rezultatom 101:97. Bila je to tijesna utakmica, a na kraju je presudila hladnokrvnost Chrisa Paula i Devina Bookera s linije slobodnih bacanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Booker je utakmicu završio s 35 poena, dok je Paul zabio 16. Dario Šarić odigrao je svojih 18 minuta s klupe, no neće po dobrom pamtiti ovaj susret. Hrvatski košarkaš zabio je 6 poena ukupno, a šutirao je tek 1-5 iz igre. Svom skromnom učinku dodao je četiri skoka te po jednu asistenciju i ukradenu loptu. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavlja Lakersa, Portlanda i Denvera

U ostalim NBA susretima momčadi sa Zapada slavile su protiv istočnjaka. NBA prvaci Los Angeles Lakersi bez LeBrona Jamesa i Anthonyja Davisa nekako stigli do pobjede protiv Orlando Magica. Kyle Kuzma (21) i Dennis Schroder (24) kombinirano su zabili 45 poena i tako predvodili oslabljene prvake. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Nikola Jokić i Denver Nuggetsi odradili su posao protiv Atlanta Hawksa. Denver je lagano slavio 126:102, a Jokić je bio standardno najbolji. Zabio je 16 poena, uhvatio 10 skokova te podijelio 8 asistencija. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portland Trail Blazersi lijepom su timskom košarkom slavili protiv Toronta. Blazersi su međusobno bratski razdijelili napadački teret, a prvi među jednakima bio je C.J. McCollum koji je utakmicu završio s 23 poena, dok je Damian Lillard zabio 22. Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


NBA rezultati 28.3.

Charlotte - Phoenix 97:101 (produžetak) Dario Šarić je igrao 17:56 minuta za Phoenix i postigao 6 koševa (šut za dva 1-4, trica 0-1, slobodna bacanja 4-4) uz 4 skoka te po 1 asistenciju i osvojenu loptu Denver - Atlanta 126:102 Toronto - Portland 117:122 LA Lakers - Orlando 96:93

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo