ČUDESNI BOGDANOVIĆ BOLJI OD DONČIĆA, UTAH 'PREGAZIO' DALLAS: / Jazzersi nastavili nevjerojatan niz, Babo odigrao utakmicu za pamćenje

Image
Image

Ovo je bila 11. uzastopna pobjeda Utah Jazza u NBA ligi

30.1.2021.
8:25
VOYO logo

Košarkaši Utah Jazza uvjerljivo su svladali Dallas Maverickse 120:101, a u redovima pobjedničke momčadi najbolji je bio hrvatski košarkaški superstar Bojan Bogdanović koji je ubacio 32 koša (od čega sedam trica) i imao dvije asistencije.

Image
NITKO NE MOŽE ZAUSTAVITI BOGDANOVIĆEV JAZZ, NAJBOLJA SU MOMČAD LIGE: /

Dončić je pokušao, igrao je fantastično, ali uzalud

OVDJE pogledajte najbolje trenutke Bogdanovićevog nastupa protiv Mavericksa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pokušavam biti svoj'

Čak 17 je zabio u trećoj četvrtinu koju su domaćini dobili 33-23. "Babo" je iz igre je gađao 10-16, pri čemu za tri poena 7-11, dok je s linije slobodnih bacanja imao šut 5-5. Upisao je u dvije asistencije i jednu izgubljenu loptu.

"Treneri su mi rekli da žele da pucam više, da budem agresivan. Pokušavam biti svoj i pokušavam biti agresivan bez obzira na postotak šuta koji ima," rekao je Bogdanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utah Jazz ovom je pobjedom nastavio svoj sjajni niz u NBA ligi. To im je bila 11. uzastopna pobjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz “vrućeg” Mostarca i Mikea Conleyja, koji je zabio 22 koša uz devet asistencija, najbolji u redovima Utaha bili su Jordan Clarkson sa 18 koševa i šest skokova, te Rudy Gobert sa 17 koševa i 12 skokova, što mu je osmi “double-double” učinak u nizu.

U momčadi Dallasa najbolji je bio slovenski superstar i jedan od najboljih igrača lige Luka Dončić koji je ubacio 25 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utah sa skorom 15-4 vodi na Zapadu, dok Dallas ima osam pobjeda i 11 poraza i drži 13. mjesto u istoj konferenciji.

Clippersi sigurni

Pobjedu su ostvarili i LA Clippersi koji su na gostovanju pobijedili Orlando Magic sa 116-90.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Clipperse su predvodili Paul George sa 26 koševa, devet skokova i pet asistencija, te Kawhi Leonard sa 24 poena.

"Obojica smo bili sjajni," odgovorio je George na pitanje tko je bio bio bolji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznimno mi je laknulo što smo oboje bili zdravi, prije svega. Igrali smo toliko dobro da je bilo žalosno što smo morali uzeti stanku, ali sigurnost je na prvom mjestu," dodao je.

Dvije zvijezde su od ponedjeljka bile u karanteni po protokolu zbog traženja kontakata oboljelih od koronavirusa. U karantenu su ušli u ponedjeljak dok je ekipa krenula iz Los Angelesa prema Atlanti, a pridružili su se ostatku momčadi u Orlandu nakon što su propustili dvije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šamanić bez nastupa, Zubac ubacio 4 koša

Ivica Zubac je za Clipperse za 21 minutu zabio četiri koša, uz šut 2-5, te upisao sedam skokova i asistenciju. Kod Orlanda najefikasniji su bili Terrence Ross sa 24 koša, te Nikola Vučević sa 10 koševa i šest skokova.

San Antonio Spursi su pobijedili Denver Nuggetse sa 119-109, a Luka Šamanić nije nastupio za Spurse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DeMar DeRozan sa 30 poena i 10 asistencija, te Dejounte Murray sa 26 koševa i sedam skokova predvodili u Spurse, dok je kod Denvera najefikasniji bio Nikola Jokić sa 35 poena i 10 skokova.

NBA rezultati:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utah Jazz - Dallas Mavericks 120-101 (Bojan Bogdanović je za Utah za 32 minute zabio 32 koša) Orlando Magic - LA Clippers 90-116 (Ivica Zubac je za Clipperse za 21 minutu zabio 4 koša uz sedam skokova) Charlotte Hornets - Indiana Pacers 108-105 Washington Wizards - Atlanta Hawks 100-116 New York Knicks - Cleveland Cavaliers 102-81 Toronto Raptors - Sacramento Kings 124-126 New Orleans Pelicans - Milwaukee Bucks 131-126 Minnesota Timberwolves - Philadelphia 76ers 94-118 Oklahoma City Thunder - Brooklyn Nets 125-147 San Antonio Spurs - Denver Nuggets 119-109 (Luka Šamanić nije nastupio za Spurse)

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo