NEVJEROJATNI FOX UTRPAO 40 / Clippersi osvojili glavni grad Kalifornije, Zubac blizu 'double-doublea, a Harden je igrao obranu

Image
Foto: Profimedia

Zanimljivo je bilo noćas u NBA ligi. Clippersi su pobijedili Sacramento. Zubac je zabio 14 poena uz 8 skokova. Nagrada za najboljeg igrača utakmice ide u ruke De'aaronu Foxu

30.11.2023.
6:54
Profimedia
VOYO logo

Košarkaši Los Angeles Clippersa jutros su po hrvatskom vremenu pobijedili na gostovanju u glavnom gradu Kalifornije, Sacramentu, domaće Kingse. Semafor u Golden One Centeru pokazivao je na kraju 131-117. OVDJE pogledajte sažetak utakmice.

Inače, bila je to back to back utakmica za Kingse u Golden One Centeru. U prošloj su u američkom kupu, novom natjecanju, tijesno dobili Warriorse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LUKA DONČIĆ ZA POVIJEST /

Dario Šarić i njegovi Warriorsi tijesno poraženi u glavnom gradu Kalifornije

Image
LUKA DONČIĆ ZA POVIJEST /

Dario Šarić i njegovi Warriorsi tijesno poraženi u glavnom gradu Kalifornije

Sad su Clippersi na skoru 3-6 na gostovanjima u regularnom dijelu sezone NBA lige, te 8-9 ukupno. Sacramento je na domaćem skoru 5-2, a ukupno 10-7 nakon 17 uvodnih susreta u sezoni.

U ovoj utakmici nastupio je za Clipperse i najbolji hrvatski centar Ivica Zubac. On je, počevši utakmicu u petorci, kao i uvijek, nabrijan i motiviran za još jednu dobru predstavu i doprinos svojoj momčadi, Zu je za 30 minuta upisao 14 poena uz 8 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šut za dva imao je 7-12, slobodna bacanja nije šutirao, a dodao je i 3 puta za koš. Kawhi Leonard je zabio 34 poena uz 9 skokova, 3 dodavanja i jednu ukradenu loptu, a Harden ga je ovog puta odlično pratio sa 26 poena, 6 asistencija, 3 skoka i čak 5 ukradenih lopti. Tko kaže da Harden ne igra obranu...

Image
Image

Paul George je od velike Clippersove trojke upisao najmanje poena, ali eto, tako mu je u ovoj utakmici pao grah. Zabio je 19 uz 7 dodavanja, a igrao je najviše od svih u Clippersima - 40 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Harden je odigrao 39 minuta, Leonard 37...

No, prvo ime utakmice ne dolazi iz pobjedničke momčadi, nego iz redova one poražene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fantastični lijevoruki 25-godišnji play De'aaron Fox ove sezone igra strašno. Na trenutnom je prosjeku od 29.8 poena, 4.7 skokova i 6.1 asistenciju, a Clippersi su osjetili njegovu igračku raznovrsnost. Fox im je utrpao 40 poena, što mu je najviše u sezoni, a u 28. listopada je u porazu od Warriorsa zabio 39 poena. Monk je ubacio 15 poena, Domantas Sabonis 11, a Vezenkov 13.

Hrvatsku žensku rukometnu reprezentaciju na SP-u gledajte na Voyo i RTL Kockici. Prvenstvo u Švedskoj, Danskoj i Norveškoj započeo je 29. studenog i trajat će do 17. prosinca. Budite uz Kraljice šoka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo