Cibona slavila, Cedevita u zadnjoj minuti ispustila pobjedu

Košarkaši Cibone svladali su kao domaćini Široki s 91:80 u ogledu 12. kola regionalne ABA lige.

14.12.2013.
20:24
VOYO logo

Darryle Strawberry predvodio je Cibonu s 26 koševa, te po 5 skokova i asistencija. Planinić i Rozić dodali su po 14 koševa za Vukove, dok je u gostujućoj momčadi najefikasniji bio Zagrepčanin Tomislav Petrović s 20 koševa.

Cedevita je u Laktašima u produžetku, izgubila kod Igokee s 96:89, iako je u zadnju minutu osnovnog dijela ušla s prednošću od tri koša razlike i posjedom lopte. Siniša Štemberger, hrvatski košarkaš u redovima domaće momčadi, pogodio je tricu koja je na kraju odvela utakmicu u produžetak, u kojem je domaćin bolje reagirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marino Baždarić bio je sa 16 koševa najefikasniji kod Cedevite. Nolan Derek Smith je upisao 14 koševa i 7 asistencija, dok su Miro Bilan (11 skokova) i Allan Ray postigli po 13 koševa. Kod domaćina je najbolji strijelac bio Branko Jorović sa 26 koševa. Štemberger je ubacio 14 poena za Igokeu.

Košarkaši Zadra svladali su u Areni Kremišira Ćosića momčad Radničkog 89:76 i došli do pete pobjede sezone u ABA ligi, četvrte na svom parketu. Nakon prvog poluvremena vodili su 53:42. U nastavku su gosti uspjeli spustiti zaostatak na samo tri koša u trećoj četvrtini, ali su se domaćini nakon toga opet odlijepili i kontrolirali rezultat do kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marko Šutalo s 22 koša i Josip Sobin s 21 bili su najbolji Zadrovi strijelci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo