Skandal u finalu: Igrač poludio i napao navijača!

Cibona je u dramatičnoj utakmici košem Sandra Nicevića u posljednjoj sekundi produžetka došla do pobjede 77:76 nad Cedevitom i osvojila Hrvatski kup.

8.2.2013.
8:51
VOYO logo

Iz Cedevite su ogorčeni suđenjem, a po završetku utakmice dogodio se sramotni incident. Pomahnitali Marko Tomas se zaletio prema prvom redu tribina i šakom udario gledatelja koji ga je navodno cijelu utakmicu vrijeđao. Kad su izgubili finale, hrvatskom reprezentativcu je pukao film...

"Nikad se nisam nadao da ću biti svjedok ovoga što sam vidio. Žalosno je to što se događalo. Prije početka utakmice, strepili smo hoćemo li morati igrati u ovakvim uvjetima. Žao mi je što moram o ovome govoriti ispred Daniela Lutza, kojeg izuzetno cijenim, i pokvariti mu osvajanje Kupa, no mislim da je i njemu žao da ga je osvojio na ovaj način", kazao je sportski direktor Cedevite Matej Mamić i pojasnio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije bilo ljudskosti, nije bilo ferpleja. Cijela atmosfera je bila linčovanje. Međutim, svi su vidjeli sve jednako kao i ja. Sigurno ćemo poduzeti neke poteze da se zaštitimo od ovakvih situacija. Bojim se da će to ostati mrtvo slovo na papiru."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li suđenje bilo loše?

"Bilo je katastrofalno", završio je Mamić u razgovoru za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo