CENTAR NEW YORK KNICKSA NAHVALIO DONČIĆA: / 'Tek će pokazati što sve zna, on je poput Dražena Petrovića'

Image
Foto: AFP

Španjolski košarkaš pohvalio je Dončića usporedivši ga s Draženom Petrovićem.

25.1.2018.
18:21
AFP
VOYO logo

Centar New York Knicksa, 23-godišnji Willy Hernangomez volio bi od sljedeće sezone biti suigrač s mladom europskom superzvijezdom Lukom Dončićem. Španjolac je u razgovoru za NY Post nahvalio 18-godišnjeg Slovenca koji bi druge sezone trebao u NBA ligu te se očekuje da će biti visoki pick na ovogodišnjem draftu.

SLOVENSKO ČUDO OD TINEJDŽERA ŠKOLOVALO PRVAKA EUROPE: Pogledajte kako je sjajni Luka Dončić protutnjao Istanbulom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hernangomez je igrača Real Madrida usporedio s hrvatskom legendom, preranom preminulim Draženom Petrovićem koji je također igrao za Kraljevski klub.

"Mislim da će biti među prva tri izbora na draftu"

"Igrao sam s njime. Veoma je talentiran, mislim da ljudi u Americi ne shvaćaju koliko je teško igrati u Europi s 19 godina i nadmetati se s igračima koji imaju 30, a da uz to budeš jedan od najboljih. Mnogi igrači koji igraju na američkim sveučilištima ne mogu igrati na razini na kojoj on igra u Europi. Mislim da će biti među prva tri izbora na draftu. On je moj prijatelj i imamo sjajan odnos", rekao je Španjolac o Dončiću i pobliže objasnio njegove karakteristike: "Igra dvojku, trojku, može igrati i na mjestu razigravača. Veoma je pametan i dobar je šuter. Tek će pokazati što sve zna, još je dijete. Znate za Dražen Petrovića, on je bio sjajan. Luka je sličan njemu. Svi Europljani jedva čekaju da dođe i zaigra u Americi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo