FOTO: / Drama u Domu sportova i veliko slavlje Zagrepčana!

Košarkaši Cedevite plasirali su se u drugi krug Eurocupa nakon što su u 10. kolu skupine B u Domu sportova svladali francuski Chalon sa 75:71.

17.12.2013.
21:08
VOYO logo

Cedeviti je za siguran prolaz, odnosno jedno od prva tri mjesta u skupini trebala pobjeda u posljednjem kolu i do nje je došla iako je dvoboj bio neizvjestan do samoga kraja.

Gosti su u zadnju četvrtinu ušli s prednošću 59:52, na početku završne dionice su je i malo povećali (62:54), ali onda je uslijedila serija Zagrepčana od 16:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo 52 sekunde prije kraja Cedevita je povela sa 72:66, ali priči ipak nije bio kraj. Chalon se s pet uzastopnih koševa A.J. Slaughtera vratio na 72:71, ali u završnim je sekundama momčad Jasmina Repeše ipak bila koncentriranija.

Osim Cedevite, u drugi je krug iz skupine B prošao i prvoplasirani Sassari, a o preostalom će putniku u srijedu u međusobnom ogledu odlučivati Bilbao i Oldenburg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji je u redovima Cedevite protiv Chalona bio Nolan Smith s 18 koševa, osam skokova i četiri asistencije. Goran Suton je dodao 12 poena i sedam skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo