CEDEVITA POBJEDILA PARTIZAN U BEOGRADU: / Vitamine je do pobjede vodio briljantni Slovenac

Image
Foto: PIXSELL

Pobjedom uzvratili Beograđanima za poraz

22.12.2018.
21:39
PIXSELL
VOYO logo

U derbiju 12. kola ABA lige košarkaši Cedevite pobijedili su na gostovanju Partizan sa 76-71 (17-18, 25-12, 18-24, 16-17) i tako uzvratili Beograđanima za poraz u prvom kolu ovosezonskog natjecanja.

Cedevita je do pobjede stigla zahvaljujući kapitalnoj prednosti stvorenoj u odlično odigranoj drugoj četvrtini i sjajnom izdanju Ede Murića u tom razdoblju, kao i u napetoj završnici. Ponajviše zahvaljujući Muriću hrvatski prvak je došao do 12 koševa prednosti na poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slovenski reprezentativac i nekadašnji igrač Partizana ubacio je u osam koševa zaredom u Cedevitinoj seriji od 12-0. Murić se ključnim pokazao i u posljednjoj minuti kad je pogodio tricu za 74-68. U tom trenutku s tribine su ubačeni predmeti prema terenu, kojima su bili zasuti i suci koji su napustili parket. Prekid je trajao više od 20 minuta prije nego što je dvoboj nastavljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tek stigao, a već rješava derbije

Paige je pogodio brzu tricu, ali je Elgin Cook s dva pogođena slobodna bacanja zapečatio pobjedu hrvatskog prvaka 76-71, kojom su osigurali i bolji međusobni omjer s obzirom na to da je Partizan u 1. kolu u Zagrebu slavio s tri koša prednosti.

Jacob Pullen je sa 19 koševa predvodio strijelce Cedevite. Edo Murić i Justin Cobbs ubacili su po 13 koševa, a Andrija Stipanović je uz 12 poena imao i 11 skokova. Marcus Paige je sa 14 koševa bio najbolji strijelac Partizana, a po 12 poena ubacili su Veličković i Landale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo