Kod Budućnosti / Cedevita gostuje u dvorani u kojoj je prije tri dana pao prvak Europe

Image
Foto: Filip Kos/PIXSELL

Cedevitin pobjednički niz u ABA ligi bit će na velikoj kušnji u Podgorici

21.1.2019.
10:20
Filip Kos/PIXSELL
VOYO logo

Kada je prije gotovo tri mjeseca u Domu sportova gostovala Budućnost, Slaven Rimac započeo je svoj posao na Cedevitinoj klupi, a ujedno i veliki niz u ABA ligi koji se protegnuo na deset pobjeda u 11 utakmica.

Izgubio je samo od Crvene zvezde, a danas (19 sati) taj će niz biti na najvećoj kušnji od Beograđana jer hrvatski prvak gostuje kod aktualnog prvaka ABa lige i momčadi koja si može priuštiti da usred sezone dovede Gogu Bitadzea, Norrisa Colea i, baš iz Cedevite, Jamesa Bella. I kod koje je prije tri dana pao europski prvak Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je Budućnost u jednom naletu, s obzirom da he neki dan pobijedila Real, a isto tako kolo prije u Euroligi i Darušafaku. Moramo im prije svega odgovoriti fizički, zaustaviti njihovu trku, a u napadu moramo biti pametni", najavio je Rimac koji se opet vraća na klupu nakon propuštenog puta u Kazanj.

Budući da su izvan stroja i dalje Marko Banić i Karlo Žganec (vraćaju se Krušlin i Murić), Podgoričani će imati veliku premoć pod košem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebamo naći rješenja za njihovo skupljanje u reketu, trebamo imati dobar protok lopte i treba napraviti puno stvari da bi se tamo odigrala dobra utakmica. Zadnja dva-tri dana malo smo više radili na kondiciji jer nismo puno trenirali u posljednjih deset dana, tako da se nadam da će se to vidjeti već na ovoj utakmici i da ćemo biti bolji energetski."

Misli li biti u šansi za pobjedu kojom bi se približila drugom mjestu, Cedevita će trebati pravog Jacoba Pullena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni su euroligaška momčad i imaju dubok roster. Moramo biti koncentrirani i pokušati napraviti sve da dođemo do pobjede. Neće biti lako, ali mislim da to možemo ostvariti i imamo šansu. Moramo dobro skakati, vraćati se u obranu i igrati svoj stil košarke u napadu", poručio je najbolji Cedevitin igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo