CAVSI SE NE ŠALE, I DALJE SU BEZ PORAZA: / LeBronov Cleveland pregazio Toronto

Image

Košarkaši Clevaland Cavalliersa upisali su devetu uzastopnu pobjedu u doigravanju, poveli su s 1-0 u finalu Istočne konferencije NBA lige.

18.5.2016.
8:24
VOYO logo

Cleveland je lako došao do prve od četiri potrebne pobjede protiv Toronta, koji je tek prije dva dana u sedmoj utakmici izbacio Miami i po prvi puta u povijesti ušao u konferencijsko finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva momčad nakon Spursa s 9-0

Kyrie Irving (27) i LeBron James (24) bili su najučinkovitiji kod Cavsa koji su u svojoj Quicken Loans Areni slavili najuvjerljiviju playoff pobjedu ikada u doigravanju, a postali su i prva momčad nakon San Antonija (2012) koja je u doigravanju nanizala devet trijumfa zaredom jer su ranije izbacili Detroit i Atlantu s po 4-0.

Lue izjednačio Rileya

Trener Tyrone Lue koji je ove sezone zamijenio Davida Blatta, a dotad je bio njegov pomoćnik, izjednačio je rekord Pata Rileya u broju uzatopnih pobjeda u svojoj prvoj sezoni u doigravanju,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Kanađana je prvi strijelac bio DeMar DeRozan s 18 ubačaja, ali samo šest nakon prve četvrtine, dok je najveća zvijezda Raptorsa Kyle Lowry imao šut 4-14.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi dvoboj igra se za dva dana također u najvećem gradu države Ohio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo