CAVSI MARŠIRAJU, BOGDANOVIĆEVI PACERSI SLAVILI: / LeBron upisao triple-double i tenisicama poslao poruku Trumpu

Image
Foto: AFP

LeBron James došao do četvrtog triple-doublea u zadnjih pet utakmica

18.12.2017.
8:51
AFP
VOYO logo

U večeri u kojoj je Mario Hezonja odigrao utakmicu karijere pogodivši osam trica i ubacivši 28 poena Detroitu, odigrana su još tri susreta u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta. Do gostujućih pobjeda stigli su Indiana Pacersi i Cleveland Cavaliersi.

Image
HEZONJA ODIGRAO UTAKMICU KARIJERE: /

Ovdje pogledajte osam trica i 28 poena Super Marija

Image
HEZONJA ODIGRAO UTAKMICU KARIJERE: /

Ovdje pogledajte osam trica i 28 poena Super Marija

Pacersi su pobjedom kod Brooklyn Netsa prekinuli niz od dva vezana poraza, ponajviše zahvaljujući novom dobrom izdanju igrača kojeg su dobili u razmjeni igrača u kojoj je Paul Goeorge napustio Indianu. Victor Oladipo ubacio je 26 poena i imao sedam uhvaćenih lopti u konačnih 109-97 svoje momčadi za koju je Bojan Bogdanović odigrao nešto manje od 29 minuta. Najbolji hrvatski košarkaš nije se previše napadački istaknuo, svakako zbog nešto manje potrošnje lopti u odnosu na prethodne utakmice (trica 1-4, ukupno 4-8) pa je susret završio sa devet ubačenih koševa. Imao je i pet uhvaćenih lopti i dvije asistencije. Najviše za Netse ubacio je Allen Crabbe, 17 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crno-bijela poruka

U tenisicama različite boje LeBron James je stigao do četvrtog triple-double učinka u posljednjih pet utakmica, a Cleveland Cavaliersi do osamnaeste pobjede u posljednjih devetnaest izlaženja na parket. Ovaj put slavili su prvi favoriti Istočne konferencije NBA lige u Washingtonu kod Wizardsa, a bilo je 106-99.

Image
Foto: Screenshot

Iako će sam James nakon utakmice izjaviti da je 'odigrao prilično loše' i 'da su ga izvukli suigrači' i potvrditi da je izbor obuće imao političku pozadinu – jedna crna tenisica, jedna bijela i na objema natpis 'ravnopravnost' u ogledu igranom nešto više od 1,5 kilometara od Bijele kuće u kojoj sjedi predsjednik Donald Trump – njegove su brojke bile vrlo dojmljive. Ubacio je James 20 poena, imao 12 skokova i 15 asistencija u slavlju u kojem nije sudjelovao Ante Žižić. Bradley Beal ubacio je 27 koševa za poraženu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toronto Raptorsi su slavili protiv Sacramento Kingsa 108-93 uz 21 koš DeMara DeRozana. Bogdan Bogdanović je ubacio 18 za poreženi tim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NBA liga, rezultati:

Toronto Raptors - Sacramento Kings 108-93

Detroit Pistons - Orlando Magic 114-110

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brooklyn Nets - Indiana Pacers 97-109

Washington Wizards - Cleveland Cavaliers 99-106

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo