BRYANTOVA SUPRUGA PRONAŠLA IZGUBLJENO KOBEJEVO PISMO: / Sadržaj rasplakao navijače diljem svijeta - 'Ironično je to što je napravio'

Image
Foto: Instagram

'Jučer sam pronašla omotnicu s oznakom: Ljubav mog života'

7.5.2020.
12:20
Instagram
VOYO logo

Supruga tragično poginulog američkog košarkaša Kobeja Bryanta, Vanessa Bryant, proslavila je u srijedu 38. rođendan, a tom je prilikom pratiteljima na Instagramu otkrila da je pronašla izgubljenu kovertu s rođendanskom čestitkom koju joj je Kobe pripremio.

"Jučer sam pronašla omotnicu s oznakom: Ljubav mog života. Otvorila sam je na rođendan i to mi je dalo dodatnu snagu da gledam prema naprijed. Ironija je da me je Kobe nacrtao s anđelom, a napravio ga je od jedne moje fotografije. I da se to baš nalazi na omotnici. Nedostaješ mi ljubavi, baš kao i moja mala slatka Mamacita. Zahvalna sam što sam se probudila uz svoje tri slatke djevojčice. Voljela bih da smo svi zajedno", poručila je Bryantova supruga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo u helikopterskoj nesreći u siječnju je poginulo devet osoba, među kojima i njegova trinaestogodišnja kći Gianna. Helikopter se, zbog magle i loše vidljivosti, prednjim dijelom zabio u brdo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo