BOŽIĆNI SPEKTAKL U NBA LIGI: / Prvaci još jednom pokazali tko je gazda

Image
Foto: AFP

Na Božić NBA liga je svojim ljubiteljima ponudila pet utakmica, a kruna blagdanskog dana bila je repriza lanjskog velikog finala između Golden Statea i Clevelanda.

26.12.2015.
9:43
AFP
VOYO logo

U NBA ligi nema ništa novo, Warriorsi i dalje gaze. Rezultatom 89-83 svladali su LeBronov Cleveland i upisali 28. pobjedu u sezoni. Podsjetimo, aktualni prvaci dosad su izgubili samo jednu utakmicu. Protiv Cavsa nisu odigrali lepršavu utakmicu, bila je to rudarska košarka u kojoj su pokazali da mogu pobijediti i kad Steph Curry nije prvi strijelac. Zabio je 'samo' 19 poena, a Draymond Green je odradio lavovski posao s 22 koša, 15 skokova i sedam asista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, Love i Erving su bili očajni za tricu (0-11), kao i cijela momčad gostiju. Za tri poena su šutirali samo 5-30, a tako ne možeš savladati prvake. Doduše, bili su u igri do posljednjih sekundi, ali LeBron James (25 poena) u završnici je promašio bitne šuteve (air ball na trici i oba slobodna bacanja) i tako je pomogao domaćinima. No, utjeha im može biti da su zadržali Dubse ispod 100 poena.

Rezultati:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miami Heat - New Orleans Pelicans 94-88 (produžetak) Oklahoma City Thunder - Chicago Bulls 96-105 Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers 89-83 Houston Rockets - San Antonio Spurs 88-84 Los Angeles Lakers - Los Angeles Clippers 84-94

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo