BOGDANOVIĆ OBJASNIO AMERIKANCIMA: / 'Ovaj prostor je bogat talentom, bili bi najbolji da se Jugoslavija nije raspala'

Image
Foto: AFP

Bogdanović je u razgovoru s novinarima govorio o sportu na prostoru bivše Jugoslavije

13.2.2018.
16:22
AFP
VOYO logo

Košarkaš Indiana Pacersa i hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović u razgovoru za američke medije izjavio je kako zemlje iz bivše Jugoslavije imaju mnogo sportskih talenata.

Bogdanović ove sezone prosječno u NBA ligi ubacuje 13.7 poena uz 3.2 skoka i 1.4 asistencije. Nakon jedne utakmice, novinare je zanimalo što misli o hipotetskoj situaciji u sportu da se bivša Jugoslavija nije raspala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BOGDANOVIĆ ODLIČAN, CAVSI SU SE VRATILI: Nakon ovog uopće nema sumnje, novo LeBronovo društvo opet je prvi favorit Istoka

"Svi dijelovi bivše države jako su bogati sportskim talentom. Nogomet, košarka, tenis... Uvijek smo u vrhu", izjavio je Bogdanović pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili bismo najbolji u mnogim sportovima"

“Da smo ostali zajedno, bili bismo najbolji u mnogih sportovima. Đoković je bio broj jedan u tenisu, a i u Hrvatskoj imamo nekoliko igrača… Slovenija je prvak Europe u košarci, a u finalu je pobijedila Srbiju. To vam sve dokazuje", naglasio je Bojan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bek šuter komentirao je i slovenskog supertalentiranog Luku Dončića, a upitali su ga i o usporedbi s Draženom Petrovićem.

“On je nevjerojatan košarkaš. Ima samo 18 godina, ali igra kao zreo igrač. Nadam se da će sljedeće godine doći ovdje, biti prvi pik na draftu i svima pokazati kako igra. Često uspoređuju njega i Dražena Petrovića. No Dražen je bio jedan od najboljih košarkaša ikad i njih dvojica su različiti igrači ", zaključio je Bogdanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo