BOGDANOVIĆU I INDIANI PRIJETI METLA: / Westbrook srušio Blazerse, Lillard podsjetio na Allena Iversona

Image
Foto: AFP

Portland je izgubio prvu utakmicu u seriji

20.4.2019.
8:24
AFP
VOYO logo

Najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović i njegova Indiana nisu se proslavili u trećoj utakmici doigravanja. Boston je opet slavio te je došao na korak do prolaska. Celticsi su do treće pobjede u seriji stigli na gostujućem parketu i rezultatom 104-96.

Najbolji pojedinac na susretu bio je Brown (Boston) s 23 poena, a asistencijom i sedam skokova. Bogdanović je u 40 minuta provedenih na parketu uspio upisati 15 poena, četiri asistencije i pet skokova. Pogodio je šest od 17 pokušaja iz igre, dvije od osam trica te je jednom bio precizan s linije slobodnih bacanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odličan Siakam

Toronto Raptorsi poveli su 2-1 protiv Orlanda pobjedom 95-93. Pascal Siakam je imao svoju večer. Zabio je 30 poena i tome nadodao četiri asistencije i 11 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trećoj utakmici večeri Oklahoma je stigla do prve pobjede nad Portlandom 120-108 i tako smanjila zaostatak na 2-1. Westbrook je dominirao s 33 poena, 11 asistencija i pet skokova. Damian Lillard bio najbolji kod Blazersa (33-6-2). U trećoj četvrtini upisao je 25 poena. Posljednji igrač kojem je uspjelo postići minimalno 25 poena u jednoj četvrtini u dogravanju bio je legendarni Allen Iverson (26) 1. lipnja 2001.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo