BOGDANOVIĆEVA ŠUTERSKA NOĆNA MORA: / Hrvatski reprezentativac se propisno ispromašivao u pobjedi Wizardsa

Image

Košarkaška momčad Washington Wizardsa upisala je drugu pobjedu protiv Atlanta Hawksa u seriji prvog kruga doigravanja Istočne konferencije NBA lige.

20.4.2017.
8:47
VOYO logo

Domaćin ogleda u Verizon Centru do slavlja je stigao preokretom u posljednjoj četvrtini (35-23) koju su obilježile i prve napadačke opcije kluba John Wall (32, devet asistencija) i Bradley Beal (31) koji su kombinirano ubacili 20 od 21 posljednjeg koša momčadi na utakmici. Ukupno je 22 minute u uspjehu Washingtona odigrao hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović, no napadačkim učinkom nije ostavio trag. Ispromašivao se propisno gađajući 1-7, od čega 1-5 za tri poena, za ukupno šest koševa i isto toliko skokova. Za Atlantu je Paul Millsap ubacio 27 poena i uhvatio deset lopti pod obručima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na 2-0 u seriji su i Houston Rocketsi protiv Oklahoma City Thundera nakon što su u noći na četvrtak upisali 115-111 pobjedu u kojoj su se othrvali monstruoznom učinku Russella Westbrooka. Igrač koji je osnovni dio sezone zaključio s 42 triple-double učinka u porazu svoje momčadi stigao je do klupskog rekorda doigravanja od 51 ubačenog koša, a svemu je dodao i deset skokova i 13 asistencija. Povijest NBA lige ne pamti triple-double u doigravanju s toliko ubačenih koševa, no treba reći i da je u posljednjoj četvrtini, kad se utakmica lomila, Westbrook gađao iz igre tek 4-18. Houston je najviše dobio od Jamesa Hardena, koji je uz 35 poena imao i osam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez većih problema su do 2-0 stigli i igrači Golden State Warriorsa koji su i bez pomoći Kevina Duranta svladali Portland Trail Blazerse 110-81. Zanimljivo, nitko od igrača pobjedničke momčadi nije ubacio 20 ili više poena. Stephen Curry se zaustavio na 19, a Klay Thompson na 16. Kod Portlanda, čiji su igrači za tricu gađali 7-34, najviše je 'stavio' Maurice Harkless, 15 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo