BOGDANOVIĆ TOTALNO PODBACIO, KRALJ JAMES BRILJIRAO: / Cavsi izbacili Pacerse iz doigravanja, idu u polufinale Istoka

Image
Foto: AFP

Bojan Bogdanović napadački je potpuno podabacio

29.4.2018.
22:16
AFP
VOYO logo

Košarkaši Cleveland Cavaliersa posljednji su izborili drugi krug ovogodišnjeg doigravanja u NBA ligi. Trebalo im je za to punih sedam utakmica protiv jednog od ugodnijih iznenađenja sezone, a u nedjelju su zaključili priču svladavši na svom parketu sastav Indiana Pacersa rezultatom 105-101. U polufinalu doigravanja konferencije Cavsi će ići na omjerom najbolju momčad Istoka, momčad Toronto Raptorsa.

Briljantnu utakmicu kod Cavsa odigrao je njihov vođa LeBron James koji je ogled zaključio sa sa 45 poena, devet skokova i sedam asistencija. Iz igre je pogađao 16-25, a uz četiri izgubljene imao je i četiri osvojene lopte. Tristan Thompson najbolje mu je 'pružio ruku' sa double-doubleom od 15 poena i deset skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pacerse je predvodio Victor Oladipo sa 30 poena, 12 uhvaćenih lopti i šest asistencija, dok je Darren Collison dodao 23 koša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U potpunosti je, pak, napadački podbacio hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović. Imao je veliku minutažu (37 minuta), a iskoristio ju za tek jedan ubačaj iz devet pokušaja (trica 1-7) za svega tri poena, uz dvije asistencije i jednu osvojenu loptu. Jedini ubačaj bio mu je onaj za prednost Pacersa 59-58...

Ante Žižić nije nastupio za Cavse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo