nevjerojatna slučajnost / Bizarluk uoči finala Eurobasketa: semafor prije početka unaprijed pokazao konačan rezultat utakmice - koji se i obistinio!

Prije početka finala u istanbulskoj Sinan Erdem areni dogodila se doista bizarna situacija

18.9.2017.
9:38
VOYO logo

Slovenska košarkaška reprezentacija osvojila je prvu medalju na nekom velikom natjecanju. 

A poznatu poslovicu 'prvo pa muško' u slučaju slovenske reprezentacije i osvojenih odličja možemo preoblikovati u 'prvo pa zlatno' - jer naši susjedi predvođeni fenomenalnim Goranom Dragićem u finalu su nadmoćnom izvedbom svladali Srbiju i popeli se na tron Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijest je obišla svijet, no prije početka finala u istanbulskoj Sinan Erdem areni dogodila se doista bizarna situacija.

Naime, prije samog početka utakmice, u najavi susreta Saša Dončić, otac košarkaša Luke, prognozirao je rasplet susreta, a na semaforu iza njega već je pisao rezultat. Na njemu je pisalo da će Slovenci pobijediti Srbiju 93:85, a na kraju je konačan rezultat bio upravo takav. Čudnu situaciju prokomentirali su i sam voditelj i njegov gost Saša Dončić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi:

>>Slovenci su novi kraljevi Europe! Dragić u oproštaju od reprezentacije odigrao utakmicu života i razveselio naciju!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatna činjenica ipak ima i logično objašnjenje. Naime, istim je rezultatom završila i utakmica za 3. mjesto - Španjolska je Rusiju također pobijedila 93:85, pa je vjerojatno rezultat iz popodnevne utakmice ostao na semaforu, iako su zastave momčadi promijenjene. 

Ipak, činjenica da su obje utakmice završile identičnim rezultatom doista je nevjerojatna, a slika na kojoj se vidi spomenuta situacija na semaforu obišla je svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video pogledajte OVDJE.

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo