BIVŠA NBA ZVIJEZDA OTKRILA DETALJ IZ ŽIVOTA VELIKOG KOBEA BRYANTA: / 'Uvijek mi je govorio da želi umrijeti mlad i tako postati besmrtan'

Image
Foto: Profimedia/Screenshot

'Ludo je, ali stalno je to govorio 'želim umrijeti mlad'. Mislio sam da je lud. Znao je kazati: 'Želim umrijeti mlad i tako postati besmrtan'

28.1.2020.
9:32
Profimedia/Screenshot
VOYO logo

Jedan od najboljih košarkaša i strijelaca u NBA ligi u 2000-tim godinama Tracy McGrady gostovao je kao analitičar kod Rachel Nichols na ESPN-u u emisiji "The Jump", te se prisjetio detalja iz rane faze karijere Kobe Bryanta. T-Mac je otkrio kako je mlad i uspjeha gladan Kobe često govorio da želi umrijeti mlad. McGradi je u NBA ligu došao godinu dana nakon što je Kobe 1996., još kao srednjoškolac, zaigrao na elitnim košarkaškim parketima.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

[FOTO] SVIJET TUGUJE ZA KOBE BRYANTOM: Ovi prizori iz Amerike upravo obilaze svijet

Image

[FOTO] SVIJET TUGUJE ZA KOBE BRYANTOM: Ovi prizori iz Amerike upravo obilaze svijet

'Želim umrijeti mlad i tako postati besmrtan'

SVE O TRAGIČNOJ POGIBIJI KOBEA BRYANTA I JOŠ OSAM OSOBA MOŽETE ČITATI – OVDJE.

"Ludo je, ali stalno je to govorio 'želim umrijeti mlad'. Mislio sam da je lud. Znao je kazati: 'Želim umrijeti mlad i tako postati besmrtan. Želim da mi karijera bude bolja od Jordanove i želim umrijeti mlad'. Mislio sam da je lud jer govori takvo što", rekao je uplakani McGrady.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim je pojasnio:

'Takvo što govorio je kad je bio mlad'

"Takvo što govorio je kad je bio mlad. Ali stariji Kobe, u 40. - 41 godini, taj Kobe je želio biti samo u krugu svoje obitelji. Očito, to je govorio prije nego što je dobio djecu. Siguran sam da nakon djece više nije tako razmišljao".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kobe Bryant sa suprugom Vanessom imao je četiri kćeri, a 13-godišnja Gianna, izuzetno talentirana košarkašica, poginula je s njim u nedjelju u padu helikoptera u gradiću Calabasasu koji se nalazi u okrugu Los Angelesa u Kaliforniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

McGrady je bio jedna od najvećih zvijezda NBA lige za vrijeme igračke karijere. U prvom je desetljeću 21. stoljeća sedam puta izabran na All-Star utakmicu, a 2003. i 2004. bio je najbolji strijelac lige. Baš kao i Bryant, u NBA je stigao izravno i srednje škole i njih su dvojica jedini vanjski igrači koji su napravili veliku karijeru iako su preskočili igranje na sveučilištu.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo