BIO JE MEĐU NAJZASLUŽNIJIMA ZA ČUDESNU SEZONU NAJVEĆEG IZNENAĐENJA U EUROPI: / Turski košarkaški velikan nagradio hrvatskog majstora za odlične partije

Image
Foto: Profimedia

S njegovih 9,7 poena u prosjeku samo 12 mjeseci nakon "osvajanja" posljednjeg mjesta, 16., Efes stigao sve do finala Eurolige

24.5.2019.
13:32
Profimedia
VOYO logo

Nakon što su u srijedu objavili produženje suradnje i ostanak trenera Ergina Atamana te centra Bryanta Dunstona, u Anadolu Efesu riješili su još jedno važno pitanje za sljedeću sezonu. Za sljedeće dvije, pardon.

Toliko bi Kruno Simon još trebao provesti u turskom klubu u koji je stigao 2017. godine iz talijanskog Armanija. Ljubav Efesa i Simona trajat će i dalje, a kako i ne bi kada je hrvatski reprezentativac (valjda će još to biti) bio jedan od najzaslužnijih za odličnu europsku sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od začelja do finala

S njegovih 9,7 poena u prosjeku u Euroligi Efes je samo 12 mjeseci nakon "osvajanja" posljednjeg mjesta, 16., stigao sve do finala najelitnijeg klupskog natjecanja i u njemu izgubio od CSKA-a. Možemo, dakle, govoriti o iznenađujućem ostvarenju.

Prije nego je iz Italije otišao u Tursku, Simoj je igrao za Zagreb, Lokomotiv Kuban i Unicaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo