BIO BI TO OPROŠTAJ IZ SNOVA: / O ovoj izjavi Kobe Bryanta bruji čitava Amerika

Image
Foto: AFP, Harry How

U siječnju prošle godine Kobe Bryant je izjavio da mu nije namjera natjecati se na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru 2016.

10.11.2015.
13:06
AFP, Harry How
VOYO logo

Mnogo se promijenilo u te nepune dvije godine. Vođa košarkaša LA Lakersa tada je tvrdio da će u Brazil stići u statusu navijača da bi gledao kako njegov tadašnji suigrač Pau Gasol sa španjolskom reprezentacijom osvaja još jedno srebro. Osvojio ih je Gasol 2008. i 2012. oba puta upisavši poraz upravo od Bryanta i suigrača iz reprezentacije SAD-a.

Oproštaj iz snova

Prilika za oproštaj od karijere na velikoj sportskom događaju i odlazak s (vrlo vjerojatno) trećom zlatnom olimpijskom medaljom bio bi oproštaj iz snova za peterostrukog NBA prvaka čija je karijera na zalasku, a igra momčadi koja je ne tako davno dominirala ligom daleko od borbe za prsten prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bryant trenutačno igra svoju dvadesetu NBA sezonu, moguće i posljednju, a popis dvanaestorice koja će u Rio sljedeće godine bit će objavljen u lipnju.

Image
Foto: AFP

Savršenih 36:0

“Mislim da i dalje mogu unaprijediti momčad u smislu vodstva i obrane. I dalje sam sposoban obrambeno se sjajno kretati”, smatra Bryant koji je dres američke košarkaške reprezentacije oblačio kroz pet akcija i s kojom je u službenim utakmicama na omjeru pobjeda i poraza 36-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bude li dio popisa igrača na kojem se očekuju i veterani LeBron James, Chris Paul i Carmelo Anthony, imat će priliku s njima postati dio tima s tri olimpijska zlata.

“Volio bih zaigrati, bilo bi to sjajno iskustvo”, zaključio je Bryant koji će dva dana nakon utakmice za košarkaško olimpijsko zlato napuniti 38 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo