BENDER NA FANTASTIČAN NAČIN NAJAVIO NOVU SEZONU: / Mlada hrvatska zvijezda briljirala u pobjedi Phoenix Sunsa

Image
Foto: AFP
14.10.2017.
10:23
AFP
VOYO logo

Bender je za 31 minutu provedenu na parketu postigao 16 koševa (šut za dva 1-3, trica 4-6, slobodna bacanja 2-5) uz devet skokova, dvije asistencije te po jednu osvojenu loptu i blokadu.

Image
FANTASTIČNA VEČER DARIJA ŠARIĆA: /

Hrvatska zvijezda spektakularnom partijom uništila Brooklyn Netse

Image
FANTASTIČNA VEČER DARIJA ŠARIĆA: /

Hrvatska zvijezda spektakularnom partijom uništila Brooklyn Netse

Žižićevih deset koševa

Sunsi su uraganski krenuli u utakmicu, početkom druge četvrtine imali i preko 30 koševa prednosti (43-12), a gosti su u samoj završnici uspjeli ipak poraz učiniti prihvatljivim. Bender nije startao u prvoj petorci, no dobio je priliku već u prvoj četvrtini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Phoenix će novu NBA sezonu započeti u noći s 18. na 19. listopada kada će ugostiti Portland Trail Blazerse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cleveland Cavaliersi su u utakmici u kojoj su se na parketu našla trojica hrvatskih igrača kao gosti svladali Orlando Magic sa 113-106. Ante Toni Žižić je u jedinoj pobjedi aktualnih doprvaka u predsezoni sudjelovao s deset koševa (šut za dva 4-4, slobodna bacanja 2-3) i dva skoka, dok je u sastavu Magica Mario Hezonja za 16 minuta provedenih na terenu postigao tri poena (šut za tri 1-1) uz tri skoka, dvije asistencije i jednu osvojenu loptu. Damjan Rudež je za Orlando odigrao sedam minuta bez učinka, uputio je tek jedan neuspješan pokušaj za tricu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cleveland će novu NBA sezonu otvoriti već u noći s utorka na srijedu kada će u derbiju Istoka dočekati Boston Celticse, dok će Orlando večer kasnije na svom terenu ugostiti Miami Heat.

Pobjede Šarića i Zupca

Dario Šarić je u 119-95 domaćoj pobjedi Philadelphia 76-ersa protiv Miami Heata sudjelovao s osam poena (šut za dva 3-4, trica 0-4, slobodna bacanja 2-2), četiri skoka, dvije osvojene lopte i jednom blokadom. Za Sixerse će nova sezona započeti u noći s 18. na 19. listopada gostovanjem kod Washington Wizardsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivica Zubac je u 111-104 pobjedi Los Angeles Lakersa protiv gradskih suparnika Clippersa igrao pet minuta tijekom kojih je postigao dva poena (šut za dva 1-1) i sakupio dva skoka. Te dvije momčadi sastat će se i u prvoj utakmici sezone i to u noći s 19. na 20. listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo